reklama
koleżanko kultura kulturaO matko wygwiazdkowali mnie, przepraszam za brzydkie słowo
Najpiękniejszy prezentNasze pierwsze dziecko urodziło się w urodziny swojego taty, to dopiero trzeba trafić
raisonnablement
Fanka BB :)
W moje urodziny! Już mam piękne imię dla dziewczynki dla Ciebie jak się udaTransfer 8.10
raisonnablement
Czekam na miesiaczke i lecimy z cyklem transferowym@Izuu007 przepraszam, zaktyualizujesz mi swój status?
Dziewczyny wybaczcie jak zywkle, ale teraz mam takie urwanie dupki w pracy, że trochę nie ogarniam co i kto, także dawajcie znać jak coś, a jak nie zmienię, możecie mnie męczyć
LadyCaro
a no to jesteś wpisanaCzekam na miesiaczke i lecimy z cyklem transferowym
Czyli będziemy transferować podobnie w miarę
Ściskam najmocniejja już po wizycie, niestety diagnoza pustego jaja się potwierdziła. Odstawiam leki i czekam na poronienie. @LadyCaro możesz mnie wpisać że czekam na transfer. Mam nadzieję że uda się jeszcze w tym roku podejść
raisonnablement
Tak, mam nadzieję, że jutro lub w sobotę już dostanę okres i będę mogła się umówić do lekarza. Ty też na naturalnym, dobrze pamiętam?a no to jesteś wpisana
LadyCaro
tak, na naturalnym, w sobotę mam pierwsze usg. Co prawda dopiero 8dc, ale kto wie co po tej punkcji się tam dzieje, więc wolę sprawdzić.Tak, mam nadzieję, że jutro lub w sobotę już dostanę okres i będę mogła się umówić do lekarza. Ty też na naturalnym, dobrze pamiętam?
reklama
kiedy wizyta?a no to jesteś wpisana