reklama
Devin
Fanka BB :)
5W którym dpt wychodziły wam kreski? (Tak z ciekawości pytam )
Ciekawostka:
Ostatnie doniesienia naukowe przemawiają za tym, aby nie transferować zarodków w cyklu świeżym – czyli w cyklu w którym nastąpiło pobranie komórek i zapłodnienie. Wykonywanie transferów w cyklu mrożonym zwiększa odsetek ciąż klinicznych – podsumowuje embriolog Robert Szachoń.
Ostatnie doniesienia naukowe przemawiają za tym, aby nie transferować zarodków w cyklu świeżym – czyli w cyklu w którym nastąpiło pobranie komórek i zapłodnienie. Wykonywanie transferów w cyklu mrożonym zwiększa odsetek ciąż klinicznych – podsumowuje embriolog Robert Szachoń.
Devin
Ja dzień przed bym poszła, w dniu transferu dałabym sobie spokój. Mnie po farbowaniu zawsze boli głowaDziewczyny bo w ten sam dzień co transfer mam fryzjera na malowanie włosów i tak się zastanawiam Mogę go przełożyć na po lub przed transferem, ale się naczytałam że niektóre dziewczyny w ogóle odstawiają chemię, zmieniają płyny, kosmetyki itp. Myślicie że lepiej zrezygnować z farbowania w ogóle w tygodniu transferowym ?
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Mi Pani doktor powiedziała że za granicą rzadko kiedy transferują w świeżym cyklu, bo rzadko się udajeCiekawostka:
Aileen31
To może tak zrobię że przełożę na ze dwa dni przed transferemJa dzień przed bym poszła, w dniu transferu dałabym sobie spokój. Mnie po farbowaniu zawsze boli głowa
Aileen31
żeby się wszystko wywietrzyłoJa dzień przed bym poszła, w dniu transferu dałabym sobie spokój. Mnie po farbowaniu zawsze boli głowa
@Gwiazda24
Zaciekawiona BB
W 4,5 trza bylo się dobrze przyjrzeć, później co 2 dni co raz mocniejsze
LadyCaro
A tu moja szwagierka, która miałam świeży tansfer w Holandii i nikt jej nawet jednego hormonu nie zbadał xDMi Pani doktor powiedziała że za granicą rzadko kiedy transferują w świeżym cyklu, bo rzadko się udaje
I w casie stymulacji miała 1 usg i 2 dni później punkcję xD
reklama
spoko23
a udało jej się zajść?A tu moja szwagierka, która miałam świeży tansfer w Holandii i nikt jej nawet jednego hormonu nie zbadał xD
I w casie stymulacji miała 1 usg i 2 dni później punkcję xD