reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama

Załączniki

• IMG_9275.jpeg
    IMG_9275.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 81
Mąż chodzi i pyta się kiedy wyjdzie kreska, ale on to założył ze bada się po 2 tyg 😅 mnie dzisiaj naszły czarne myśli, że jednak u mnie jest ten negatywny „czynnik” i będzie dupa 🤦🏼‍♀️💆🏻‍♀️

Wypuścili mnie dziś ze szpitala . Nie krwawię, plamienie może się zdążyć, krwiak musi się wchłonąć. Pęcherzyk ciążowy nie jest regularnego kształtu przez krwiaka więc do obserwacji ale serduszko bije zarodek rozmiarem pasuje do wieku ciąży patrząc na datę transferu. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa zobaczymy co dalej.

reklama
Dziewczyny, ja nie wytrzymałam i poszłam dziś na usg do luxmedu i okazało się, ze pęcherzyk ciążowy jest 4.8 mm, ale niestety tez mam gigantyczną 11 cm torbiel na jajniku. Trochę mnie to zeschizowało. Wizyta potwierdzająca w klinice dopiero we wtorek, ale zadzwoniłam im to dziś powiedzieć i ma lekarz oddzwonić czy mam się pojawić wcześniej czy nie. Któraś z Was tez miała takie przygody?

Do góry