LadyCaro
Fanka BB :)
Tylko ubichinolA tak z innej beczki to czytałam teraz o tym koenzymie Q10, bierzecie ubichinon czy ubichinol?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ubichinolA tak z innej beczki to czytałam teraz o tym koenzymie Q10, bierzecie ubichinon czy ubichinol?
UbichinolA tak z innej beczki to czytałam teraz o tym koenzymie Q10, bierzecie ubichinon czy ubichinol?
No w sumie ciekawe bo wg MZ jest jedna wizyta ta potwierdzająca ciążę (ja miałam ją 3 tyg po transferze) i w sumie dwie bety.Ciekawe czy teraz w gamecie wg ich rozumowania będą mnie kasować za każdą wizytę i kolejne oznaczenie bety
Też mam jeszcze 3Tak, jeszcze 3 na nas czekają. Taki plus sytuacji
Mam konsultacje telefoniczną o 9:30. Myślę, że i tak jeszcze wejdę na czat z lekarzem w luxmedzie i tam poproszę o skierowanie na betę. Plus taki, że i Luxmed i Gameta zawożą próbki do tego samego labuNo w sumie ciekawe bo wg MZ jest jedna wizyta ta potwierdzająca ciążę (ja miałam ją 3 tyg po transferze) i w sumie dwie bety.
Nie wiem jak to będzie u Ciebie w poniedziałek. A masz konsultacje na miejscu? Nie masz telefonu do gin?
Jestes bardzo silna! Niezmiennie trzymam za Ciebie kciukiTaak. Mam w planach się wygrzebać z tego dołka jak najszybciej, obalić butle wina jak już będzie po, otrzepać kiecę i podejść do kolejnej próby
i właśnie z jednej strony MZ z góry przestawia jakie badania są w programie, ale z drugiej jest też powiedziane że wszystkie badania jakie lekarz uzna za konieczne, czyli widzisz np @Motylkowa! miała progesteron, @Aileen31 miała sporo różnych badań po samej stymulacjiNo w sumie ciekawe bo wg MZ jest jedna wizyta ta potwierdzająca ciążę (ja miałam ją 3 tyg po transferze) i w sumie dwie bety.
Nie wiem jak to będzie u Ciebie w poniedziałek. A masz konsultacje na miejscu? Nie masz telefonu do gin?
U Ciebie ostatnio była podobna sytuacja prawda?Też mam jeszcze 3
No więc następna wizyta w klinice będzie wizyta przed kolejnym transferem więc refundacja. Pewnie będziesz musiała powtórzyć betę czy rośnie czy spada, jeżeli spada to odstawić leki i w kolejnym cyklu można podejść znowuMam konsultacje telefoniczną o 9:30. Myślę, że i tak jeszcze wejdę na czat z lekarzem w luxmedzie i tam poproszę o skierowanie na betę. Plus taki, że i Luxmed i Gameta zawożą próbki do tego samego labu
U mnie 8tc byl zarodek ale nie było serduszkaU Ciebie ostatnio była podobna sytuacja prawda?