LadyCaro
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Konsultacje mamy w poniedziałek. Marny przyrost nie wróży nic dobrego niestety… wiesz z tyłu głowy gdzieś tam pojawia się myśl, że może jednak, może błąd labu, może ktoś się pomylił i w wyniku 1 z przodu nie dodał. Ale wolę podejść do tego na trzeźwo. Będę kontrolować jeszcze betę wiadomo, leków też jeszcze nie odstawiam, natomiast myślę że nie ma co się łudzić( ściskam najmocniej ( przepraszam, że dopytuje, jeżeli to nie na miejscu, ale czy to na pewno skreślone? Bo jednak przyrost jest i prog też idzie w górę. Rozmawialiście już z lekarzem?
rozumiem podejście totalnie bardzo mi przykro jak sie czujesz?Konsultacje mamy w poniedziałek. Marny przyrost nie wróży nic dobrego niestety… wiesz z tyłu głowy gdzieś tam pojawia się myśl, że może jednak, może błąd labu, może ktoś się pomylił i w wyniku 1 z przodu nie dodał. Ale wolę podejść do tego na trzeźwo. Będę kontrolować jeszcze betę wiadomo, leków też jeszcze nie odstawiam, natomiast myślę że nie ma co się łudzić
Ooo nieeee, tak bardzo mi przykro przytulam mocnoMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas
Ściskam Cię mocno, Twoje podejście mi imponuje, żal wielki do losu, że tak się potoczył i takie okropne wieści w Waszą rocznicę, kiedy powinniście się cieszyć szczerze i od serca mi przykro...nie zasłużyliście na to.Sama też nie wiem co powiedzieć mam tylko nadzieję, że natura zrobi swoje i wszystko rozwiąże się bez komplikacji.
Który to dpt?Mam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas
bardzo, bardzo mi przykro. Ale najmocniej trzymam kciuki, żeby przyszedł ten moment, w którym się uda!Jest mi bardzo smutno, ale z drugiej strony to było parę najszczęśliwszych dni w moim życiu kiedy dowiedzieliśmy się, że się udało i mimo że kropek pozostanie już tylko kropkiem to i tak jesteśmy z mężem wdzięczni i wierzymy że przyjdzie nasza kolej
Trzymaj się kochanaMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas
ojej tak mi przykroMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas