reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
ogólnie powiem Ci, że spoko. Po tym telefonie do kliniki jakoś poczułam odciążenie głowy. Nie myślę już tyle o zarodkach, nie dłuży mi się aż tak. No i niedługo poznamy wynik. Mam ogromną nadzieję, że 2 się zamrożą, albo chociaż ta jedna... no nic. Czekam co życie przyniesie :)
kiedy będziesz wiedzieć?

Cześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna. :D Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?

Cześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna. :D Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?
No ja bym właśnie tak zrobiła, co trzy dni czyli w ndz :)

reklama
grzejecie tylko po transferze czy aż do wyniku???
Ja wczoraj kupiłam arbuza, imbir i mam buraka.
Ile dni wcześniej koktajl??
Ja grzałam po transferze 2-3 dni :) ale nie wyziębialam się aż do wyniku, nie zaszkodzi zadbac o siebie dodatkowo przez te kilka dni :)
Tak, jeśli brałaś w czwartek to kolejna dawka w niedzielę :) jaśniej byłoby powiedzieć „co trzeci dzień” ale z założenia to to samo ;) a tak dla stuprocentowej pewności może zadzwoń do lekarza? :)

Do góry