raisonnablement
Fanka BB :)
Boże ja się wczoraj cieszyłam jak kupiłam kwiatowy żel do WC xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedy będziesz wiedzieć?ogólnie powiem Ci, że spoko. Po tym telefonie do kliniki jakoś poczułam odciążenie głowy. Nie myślę już tyle o zarodkach, nie dłuży mi się aż tak. No i niedługo poznamy wynik. Mam ogromną nadzieję, że 2 się zamrożą, albo chociaż ta jedna... no nic. Czekam co życie przyniesie
grzejecie tylko po transferze czy aż do wyniku???U mnie już zakupiona, dziś w primarku kupiłam grube skarpety na grzanie stóp po transferze
Pewnie jutro, najpóźniej w poniedziałek.kiedy będziesz wiedzieć?
uwielbiam teksty chłopówIdziemy na betę do kliniki i mąż mi się pyta czy jemu też coś będą badać czy tylko mi. Myślicie że są jakieś testy ciążowe dla mężczyzn?
JednąAle 1 ampulke czy 2?
No ja bym właśnie tak zrobiła, co trzy dni czyli w ndzCześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna. Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?
Ja grzałam po transferze 2-3 dni ale nie wyziębialam się aż do wyniku, nie zaszkodzi zadbac o siebie dodatkowo przez te kilka dnigrzejecie tylko po transferze czy aż do wyniku???
Ja wczoraj kupiłam arbuza, imbir i mam buraka.
Ile dni wcześniej koktajl??
Tak, jeśli brałaś w czwartek to kolejna dawka w niedzielę jaśniej byłoby powiedzieć „co trzeci dzień” ale z założenia to to samo a tak dla stuprocentowej pewności może zadzwoń do lekarza?Cześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna. Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?