reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja tak samo już się nie mogę doczekać kolejnej stymulacji, punkcji i może w końcu się doczekam transferu. Już bym chciała wszystko zaczynać a tu jeszcze tyle czasu przede mną 😮‍💨
Ja mam w poniedziałek wizytę i zobaczymy czy coś wyhodowałam. Też bym chętnie przesunęła czas do przodu 😁
Dzisiaj wjechał orgalutran - te igły to jest jakaś kara za grzechy?😱

reklama
Cześć Dziewczyny. Pozwolę sobie zapytać tutaj, bo pokonało mnie zalecenie lekarskie, które wydawało się jasne, a teraz nie jestem tego pewna. :D Co Wy rozumiecie pod terminem "co 3 dni"? Jeśli Accofil przyjmowałam w czwartek i mam go przyjmować co 3 dni, to kolejna dawka wypada w niedzielę?
Tak, czwartek, niedziela, środa, sobota, wtorek, piątek, poniedziałek itp. Mi się najlepiej to liczy datami :) 16 września, 19 września, 22 września, 25 września itp :)

Ja mam w poniedziałek wizytę i zobaczymy czy coś wyhodowałam. Też bym chętnie przesunęła czas do przodu 😁
Dzisiaj wjechał orgalutran - te igły to jest jakaś kara za grzechy?😱
Tak igły są tragiczne do wielu tych zastrzyków. Chyba jedynie to co w penach miało fajne igły.

Ostatnia edycja:
Dobrze że napisałyście że można w brzuch. Dzisiaj rano męczyłam się żeby go wbić w udo. Tragedia. Po jednej elonvie do tej pory to dramat😆

reklama
Do góry