reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ale też nie wiadomo, bo może lekarz będzie chciał dołożyć inną formę
Owszem, z tym że do jutra to prog może spadać dalej (bądź utrzymywać się nisko co raczej jest niekorzystne dla kropka). 🥺
Jeżeli lekarz będzie chciał dołożyć inna formę to zamieni ten cyclogest który jest podwojony na coś innego.
Uważam, że nie ma co czekać do jutra. Ale to ja bym zrobiła 😅

No dobra to doraźnie wezmę podwójną dawkę dowcipnie na noc. Ale wytłumaczcie mi jak to jest. Skoro duphaston nie wychodzi we krwi, to skąd wiedzieć że podnosi poziom proga? 🙈

No dobra to doraźnie wezmę podwójną dawkę dowcipnie na noc. Ale wytłumaczcie mi jak to jest. Skoro duphaston nie wychodzi we krwi, to skąd wiedzieć że podnosi poziom proga? 🙈
Ano to jest dość problematyczne ;)
Ale on generalnie ma i stosunkowo słabą przyswajalność i małe dawki. Tam jest zdaje się 10mg w tabletce? Ja mam 4x besins, gdzie w jednej masz 200… a przyswaja się znacznie lepiej (cyclogest mam jak Ty i jeszcze zastrzyki do tego)

reklama
Ano to jest dość problematyczne ;)
Ale on generalnie ma i stosunkowo słabą przyswajalność i małe dawki. Tam jest zdaje się 10mg w tabletce? Ja mam 4x besins, gdzie w jednej masz 200… a przyswaja się znacznie lepiej (cyclogest mam jak Ty i jeszcze zastrzyki do tego)
Taak 10mg… to nie ogarniam czemu u mnie w klinice zalecają takie małe dawki 🙈

Do góry