patrząc na transfer to 17 majaGratulacje
Kiedy termin porodu?
reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Zostawie Wam Odpowiedź MZ na moją wiadomość .
WSZYSTKIE BADANIA konieczne do wykonania transferu w tym cytologia , hormony , różyczka , wymazy itd są refundowane ! Dla WSZYSTKICH !
Oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do swojej kliniki .
Pieniążki za pobrane ostatnio wymazy i badania będą zwrócone na następnej wizycie .
WSZYSTKIE BADANIA konieczne do wykonania transferu w tym cytologia , hormony , różyczka , wymazy itd są refundowane ! Dla WSZYSTKICH !
Pieniążki za pobrane ostatnio wymazy i badania będą zwrócone na następnej wizycie .
Załączniki
Motylkowa!
Ja miałam na cztery dni przed transferem pierwszą tabletkęEncorton od transferu czy szybciej???
Devin
To samo odpisali co miZostawie Wam Odpowiedź MZ na moją wiadomość .
Wizyty też są bezpłatne dla nas. Moja klinika oczywiście nie kuma
sucrebouche
Zaciekawiona BB
Takie historie dodają otuchy mam nadzieję, że niedługo też będę się mogła podzielić swojąKochana to moja trzecia procedura , z pierwszej mieliśmy jeden zarodek transfer nie udany , druga procedura zarodków mieliśmy 4 szt i wszystkie 4 były blastki 2 BB transfer drugi nie udany Transfer trzeci wzięliśmy dwa zarodki i brałam acard i atosiban był podany przy transferze i tu był strzał w dziesiątkę mamy córeczkę Michalinke lat 5 podeszliśmy do ostatnie transferu nie udany i był już brak zarodków Weszło w życie in Vitro refundowane i postanowiliśmy dać rodzeństwo małej i trzecia procedura brałam gonapeptyl i mensinorm długi protokół i uzyskaliśmy 3 zarodki blastocysty jedną 5 AA rozwija się pod serduszkiem Jedna 5 BB zamrożona i 3 BB również o to cała nasza historia i oczywiście przy transferze był podany Atosiban i acard biorę cały czas i czekam grzecznie do 2 października na wizytę
GratulacjeMamy serduszko
Lea2022
Moderator
Ale super!mam wynik, teraz tylko telefon od lekarza i jedziemy dalej )
reklama
Lea2022
Moderator
Walczą!Czy ja mówiłam, że nie chcę żeby ktoś do mnie dzwonił z kliniki przed 5 doba?
Pewnie tak.
Więc sama tam zadzowniłam.
Na ten moment: 1 zarodek klasy A, jeden klasy B, jeden klasy C i temu ostatniemu nie wróżą rozwoju.
Walczcie bąbelki