reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ale też nie wiadomo, bo może lekarz będzie chciał dołożyć inną formę
Owszem, z tym że do jutra to prog może spadać dalej (bądź utrzymywać się nisko co raczej jest niekorzystne dla kropka). 🥺
Jeżeli lekarz będzie chciał dołożyć inna formę to zamieni ten cyclogest który jest podwojony na coś innego.
Uważam, że nie ma co czekać do jutra. Ale to ja bym zrobiła 😅

No dobra to doraźnie wezmę podwójną dawkę dowcipnie na noc. Ale wytłumaczcie mi jak to jest. Skoro duphaston nie wychodzi we krwi, to skąd wiedzieć że podnosi poziom proga? 🙈

No dobra to doraźnie wezmę podwójną dawkę dowcipnie na noc. Ale wytłumaczcie mi jak to jest. Skoro duphaston nie wychodzi we krwi, to skąd wiedzieć że podnosi poziom proga? 🙈
Ano to jest dość problematyczne ;)
Ale on generalnie ma i stosunkowo słabą przyswajalność i małe dawki. Tam jest zdaje się 10mg w tabletce? Ja mam 4x besins, gdzie w jednej masz 200… a przyswaja się znacznie lepiej (cyclogest mam jak Ty i jeszcze zastrzyki do tego)

reklama
Ano to jest dość problematyczne ;)
Ale on generalnie ma i stosunkowo słabą przyswajalność i małe dawki. Tam jest zdaje się 10mg w tabletce? Ja mam 4x besins, gdzie w jednej masz 200… a przyswaja się znacznie lepiej (cyclogest mam jak Ty i jeszcze zastrzyki do tego)
Taak 10mg… to nie ogarniam czemu u mnie w klinice zalecają takie małe dawki 🙈

Do góry