Lea2022
Moderator
Bo tak, bo hormony, bo zmęczenie, bo napięcie. Rozumiemy Cię, naprawdę.no.. teraz oczywiście ryczę już sama nie wiem czemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tak, bo hormony, bo zmęczenie, bo napięcie. Rozumiemy Cię, naprawdę.no.. teraz oczywiście ryczę już sama nie wiem czemu
na pewno dziś będąA ja nadal nie mam wyników
yay!!! Jeżu super!!!Mamy serduszko
super beta prog rzeczywiście niski, dzwoniłaś do kliniki zapytać, co można zaradzić? Dobrze, ze sobie zbadalaś.Beta 36,30 ale progesteron niski 10,60
O widzisz, dobrze, że zbadałaś. Dzwoń, niech Ci coś dołożą. Niski progesteron też można ładnie podciągnąćBeta 36,30 ale progesteron niski 10,60
dzisiaj już nie będę dzwonić, mam kontakt tel do lekarki to może zostawię jej wiadomość. Krew miałam pobierana zanim wzięłam rano duphaston i cyclogest, nie wiem czy dobrze zrobiłamsuper beta prog rzeczywiście niski, dzwoniłaś do kliniki zapytać, co można zaradzić? Dobrze, ze sobie zbadalaś.
duphaston nie wychodzi z krwidzisiaj już nie będę dzwonić, mam kontakt tel do lekarki to może zostawię jej wiadomość. Krew miałam pobierana zanim wzięłam rano duphaston i cyclogest, nie wiem czy dobrze zrobiłam
Od razu bym podwoiła cyclogest nie czekała do jutradzisiaj już nie będę dzwonić, mam kontakt tel do lekarki to może zostawię jej wiadomość. Krew miałam pobierana zanim wzięłam rano duphaston i cyclogest, nie wiem czy dobrze zrobiłam