reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

skąd jesteś? Dzisiaj jechałam do wrocławia i widziałam że Oława pęka w szwach. Tam pracuje mój mąż
z Oławy właśnie, Oława potocznie zwana Oławką spada, a Odra stoi w miejscu narazie. W kilku wioskach jest krytycznie, zabezpieczone ile się da, w jedej wiosce pękł wał, ale na szczęście zatrzymała się woda na drugim zapasowym wale, więc zalało się trochę lasu łąk i niestety pół. Teraz już Monitorują tylko wały i dowożą potrzebne rzeczy i jedzenie do dwóch wiosek z zalanych polderów. Mają wodę w domach…. A to Ty też gdzieś z okolic:)

reklama
z Oławy właśnie, Oława potocznie zwana Oławką spada, a Odra stoi w miejscu narazie. W kilku wioskach jest krytycznie, zabezpieczone ile się da, w jedej wiosce pękł wał, ale na szczęście zatrzymała się woda na drugim zapasowym wale, więc zalało się trochę lasu łąk i niestety pół. Teraz już Monitorują tylko wały i dowożą potrzebne rzeczy i jedzenie do dwóch wiosek z zalanych polderów. Mają wodę w domach…. A to Ty też gdzieś z okolic:)
ja mieszkam za Brzegiem 😀 to jesteśmy prawie sąsiadkami

ja bym też dołożyła cyclogest i nie czekała . Po pozytywnej becie miałam prolutex zastrzyk raz na dwa dni , cyclogest 2x1 , 3x2 duphaston . Więc według mnie mało Ci wypisali tego proga trochę
Co prawda na zaleceniach z kliniki miałam zaznaczone żeby nie zmieniać dawek, ale posłuchałam Was i wczoraj dołożyłam cyclogest i dzisiaj wezmę też więcej duphastonu 🤷🏼‍♀️ no i czekam na kontakt od lekarza co robimy dalej. Teraz tak patrzę że skierowanie na sobotę mam tylko na betę, więc wychodzi na to że w gamecie nawet nie zamierzali skontrolować proga 🤡

Co prawda na zaleceniach z kliniki miałam zaznaczone żeby nie zmieniać dawek, ale posłuchałam Was i wczoraj dołożyłam cyclogest i dzisiaj wezmę też więcej duphastonu 🤷🏼‍♀️ no i czekam na kontakt od lekarza co robimy dalej. Teraz tak patrzę że skierowanie na sobotę mam tylko na betę, więc wychodzi na to że w gamecie nawet nie zamierzali skontrolować proga 🤡
ja płaciłam wczoraj za swojego, też nie miałam zaplanowanego przez klinikę

MZ nie przewidziało innych badań niż beta 🫣
IMG_9063.jpeg

reklama
Czy suplementowala któraś z was witaminę pp? Została mi przepisana na poprawę komórek i tak szukam jakiegoś info o tym i nic nie znajduje.

Do góry