reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Zanim weszła w życie refundacja wymazy z penisa były obowiązkowe . Przynajmniej w naszej klinice . Teraz już tego nie praktykują 😉- pewnie chodzi o pieniążki .

Przed refundacją wymazy trzeba było powtarzać co 3-6 miesięcy tak teraz przy refundacji są ważne rok … ciekawe dlaczego 🙃
my podchodziliśmy jeszcze przed wejściem refundacji i wymazów nie trzeba było robić 🤷‍♀️

Mam cały dzień żeby przemyśleć bo estrofem się bierze od 2dc, muszę zobaczyć ile mam w domu i ewentualnie zadzwonić do giną po receptę. No myślę bo chciałam spróbować inaczej ale boję się serio najbardziej że klinika mi nie odda kasy a jednak przy tym co wydaliśmy z mężem na ivf to te 1-2 tys dla mnie robi różnicę 😀
ale czekaj jesteście w programie i płacicie za wizyty ? Co to za klinika ?

reklama
oj tak, ja już bym chciała obecny stan + koniec listopada 😂

Koniec listopada może być! 😎 Popieram.
Ja właśnie patrzę w kalendarz. I jeśli będziemy czekać na wyniki genetycznych, to cykl stymulacji zacznie się prawdopodobnie w okolicach Wszystkich Świętych. Mam się zgłosić 2-3 DC na wizytę, co oznacza sobotę - niedzielę 🤡
A jeśli się uda rozpocząć stymulacje, to akurat koniec stymulacji/ punkcja wypada na weekend 40 urodzin mojego brata, który przylatuje z UK i wszyscy jedziemy na jedną noc w góry.
Oczywiście, jakby inaczej.

Do góry