reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dzień dobry :)
Witam wszystkie dziewczyny👋
przed,w trakcie i po pozytywnej becie :)
Jestem tu całkiem nowa,muszę się trochę odnaleźć ;) Nie ukrywam, że wcześniej trochę Was śledziłam ;) Przynosiło mi to trochę ulgi w tym wyczekiwaniu:)
Dziś mija 7 dzień od transferu,czy nie za wcześnie na testowanie, co powiecie na to?

Załączniki

• 20240918_101106.jpg
    20240918_101106.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 102
Jestem tu całkiem nowa,muszę się trochę odnaleźć ;) Nie ukrywam, że wcześniej trochę Was śledziłam ;) Przynosiło mi to trochę ulgi w tym wyczekiwaniu:)
Dziś mija 7 dzień od transferu,czy nie za wcześnie na testowanie, co powiecie na to?
ja w 5dpt miałam słabo widoczną kreskę a beta 6 dot pozytywna. Tu dość widoczna kreska więc rób betę 😊

czyli teraz trzymamy kciuki za telefon z pozytywnymi informacjami w sobotę ❤️
no właśnie mi wczoraj powiedzieli, że mają termin kontaktu 22-23 września... więc pewnie bardziej w poniedziałek zadzownią, i troche się tego boję, bo będę w biurze (muszę być), a jak info będzie negatywne to na pewno bedę ryczeć.

miałaś zastrzyk ovitrele który mógłby ewentualnie fałszować wyniki ?

No z taką kreską to już raczej nie za wcześnie na testowanie ;) chyba że miałaś ovi?

reklama
Do góry