reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Zanim weszła w życie refundacja wymazy z penisa były obowiązkowe . Przynajmniej w naszej klinice . Teraz już tego nie praktykują 😉- pewnie chodzi o pieniążki .

Przed refundacją wymazy trzeba było powtarzać co 3-6 miesięcy tak teraz przy refundacji są ważne rok … ciekawe dlaczego 🙃
my podchodziliśmy jeszcze przed wejściem refundacji i wymazów nie trzeba było robić 🤷‍♀️

Mam cały dzień żeby przemyśleć bo estrofem się bierze od 2dc, muszę zobaczyć ile mam w domu i ewentualnie zadzwonić do giną po receptę. No myślę bo chciałam spróbować inaczej ale boję się serio najbardziej że klinika mi nie odda kasy a jednak przy tym co wydaliśmy z mężem na ivf to te 1-2 tys dla mnie robi różnicę 😀
ale czekaj jesteście w programie i płacicie za wizyty ? Co to za klinika ?

reklama
oj tak, ja już bym chciała obecny stan + koniec listopada 😂

Koniec listopada może być! 😎 Popieram.
Ja właśnie patrzę w kalendarz. I jeśli będziemy czekać na wyniki genetycznych, to cykl stymulacji zacznie się prawdopodobnie w okolicach Wszystkich Świętych. Mam się zgłosić 2-3 DC na wizytę, co oznacza sobotę - niedzielę 🤡
A jeśli się uda rozpocząć stymulacje, to akurat koniec stymulacji/ punkcja wypada na weekend 40 urodzin mojego brata, który przylatuje z UK i wszyscy jedziemy na jedną noc w góry.
Oczywiście, jakby inaczej.

Do góry