reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Pogadam z ginekolog, może pomyślimy w tym kierunku…
A jaki jest u Ciebie? Ja miałam zawsze niski próg, krótką fazę lutealna i teraz mimo obstawy ten prog dalej jest dość niski (wiem że wszystko powyżej 10 będzie git, ale jednak z reguły kliniki chcą te 20 minimum). Biorę 3x Utrogestan/cyclogest i raz dziennie zastrzyk prolutex i proga miałam 13 (piątek)/ 20 (niedziela)/16 (dzisiaj). Od dzisiaj dostałam dodatkowo progesteron besins 2x dziennie.

jutro zrobię test zobaczyć, jak się ovi wypłukuje. Betę mam w klinice w czwartek rano 19.09., 9 dpt. Kiedy myślicie zrobić pierwsza samej dla siebie? Poniedziałek 16.09.?
Rób jak czujesz że będzie lepiej dla Ciebie :) ja też miałam robiony transfer we wtorek i robiłam test i betę w niedzielę (5dpt). Ale też jest dużo osób które w ogóle nie robi testów tylko od razu betę. Albo test koło 7/8 dpt :)

Czekały na mnie, ostatnie 😅

Załączniki

• IMG_9187.jpeg
    IMG_9187.jpeg
    76,9 KB · Wyświetleń: 100
Rób jak czujesz że będzie lepiej dla Ciebie :) ja też miałam robiony transfer we wtorek i robiłam test i betę w niedzielę (5dpt). Ale też jest dużo osób które w ogóle nie robi testów tylko od razu betę. Albo test koło 7/8 dpt :)
testy będę robić codziennie od jutra, a na betę umówiłam się w niedzielę.

reklama
Do góry