reklama
fckathy
Fanka BB :)
łyse, więc chyba do staregoDo kogo bardziej podobny, do mamusi czy tatusia?
LadyCaro
Tak, to jest najładniejszy test jaki widziałam i chcialam go mieć, ale na amazonie 3 szt za ponad 100pln więc sobie darowalamTakich ładnych jak te z Kopenhagi to ja w życiu nie widziałam!
Motylkowa!
A jaki jest u Ciebie? Ja miałam zawsze niski próg, krótką fazę lutealna i teraz mimo obstawy ten prog dalej jest dość niski (wiem że wszystko powyżej 10 będzie git, ale jednak z reguły kliniki chcą te 20 minimum). Biorę 3x Utrogestan/cyclogest i raz dziennie zastrzyk prolutex i proga miałam 13 (piątek)/ 20 (niedziela)/16 (dzisiaj). Od dzisiaj dostałam dodatkowo progesteron besins 2x dziennie.Pogadam z ginekolog, może pomyślimy w tym kierunku…
Motylkowa!
Rób jak czujesz że będzie lepiej dla Ciebie ja też miałam robiony transfer we wtorek i robiłam test i betę w niedzielę (5dpt). Ale też jest dużo osób które w ogóle nie robi testów tylko od razu betę. Albo test koło 7/8 dptjutro zrobię test zobaczyć, jak się ovi wypłukuje. Betę mam w klinice w czwartek rano 19.09., 9 dpt. Kiedy myślicie zrobić pierwsza samej dla siebie? Poniedziałek 16.09.?
D
dgdx4
Gość
Beta 118, estradiol 1999, progesteron 15,9.
Póki co chyba ok
Póki co chyba ok
fckathy
testy będę robić codziennie od jutra, a na betę umówiłam się w niedzielę.Rób jak czujesz że będzie lepiej dla Ciebie ja też miałam robiony transfer we wtorek i robiłam test i betę w niedzielę (5dpt). Ale też jest dużo osób które w ogóle nie robi testów tylko od razu betę. Albo test koło 7/8 dpt
reklama