Lea2022
Moderator
Pogadam z ginekolog, może pomyślimy w tym kierunku…Ja robiłam jeden zastrzyk dziennie.
A co do poziomu to nie pomogę bo byłam też progiem w tabletkach obstawiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogadam z ginekolog, może pomyślimy w tym kierunku…Ja robiłam jeden zastrzyk dziennie.
A co do poziomu to nie pomogę bo byłam też progiem w tabletkach obstawiona
Może tam mają lepsze patykitak.
Ona ogólnie miała tak, że żadnej bety jej nie robili, tylko po transferze w klinice dostała patyk i miała za 2 tygodnie na niego nasikać i jak będzie pozytywny to w 10tyg przyjść na wizytę.
Dla mnie to szalone pod tym względem, ze jak ja do moich lekarzy mówię "test ciążowy" to dla nich to jest beta, a osikany patyk nie ma żadnej wartości diagnostycznej.
macie przepis na ten koktajl?Nic nie trzeba ale jak chcesz to jest kilka rzeczy które możesz zrobić:
1) skarpetki z ananasem (albo coś innego) na transfer
2) frytki z solą z McDonalda po
3) do spania ciepłe skarpetki (ciepłe stopy to ciepła macica )
4) koktajl arbuzowo-buraczany
5) pylek brophyllum
6) zero perfum i perfumowanych kosmetyków w dniu transferu
Ja nospy nie biorę ale biorę magnez w dużych dawkach czy powyższe działa? Nie wiadomo (oprócz tego koktajlu - bo tutaj akurat były rzeczywiście badania ze ma pozytywny wpływ na zagnieżdżenie). Więc to jest bardziej dla głowy
Czysta Mama! Niech się pięknie wgryząjeżu dosłownie to samo u mnie, nie mogę przestać sikać. A w załączniku zdjęcie naszego bobo patrzcie jaki przepiękny
Takich ładnych jak te z Kopenhagi to ja w życiu nie widziałam!Może tam mają lepsze patyki
podany jest wyżej /kilka stron wsteczmacie przepis na ten koktajl?
dzięki nie zauważyłampodany jest wyżej /kilka stron wstecz
No to niech się wgryzajeżu dosłownie to samo u mnie, nie mogę przestać sikać. A w załączniku zdjęcie naszego bobo patrzcie jaki przepiękny
Do kogo bardziej podobny, do mamusi czy tatusia?jeżu dosłownie to samo u mnie, nie mogę przestać sikać. A w załączniku zdjęcie naszego bobo patrzcie jaki przepiękny