reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja jak usłyszałam 8, to mówię, kurcze aż 5 trzeba będzie oddać do adopcji😅😀 zostały 3 i co mam? 💩

Jakie macie plany?
Na 8 pewnie bym tak samo zareagowała jak Ty albo myślała jak wychować gromadkę dzieci :) No ale życie samo weryfikuje i ma gdzieś nasze plany.
Przykro mi, że u Was tak się stało. Nie tak miało być.. Podziwiam Cię za siłę i mam nadzieję, że limit niepowodzeń się już wyczerpał. Teraz musi być już tylko pięknie💚

My we wrześniu chcemy zrobić histeroskopię i później podejść do kolejnej procedury. Wypadnie pewnie w podobnym czasie jak pierwsza, będzie deja vu :)

My mieliśmy klasyczne - żadnych dodatków, bo według kliniki, w rządowym programie nie ma na to zezwolenia poza jakimiś przypadkami, które nas nie dotyczyly
Właśnie miałam wrażenie, że już w ogóle się w PL nie robi klasycznego... ale może refundacja zweryfikowała. Właściwie jeśli z nasieniem jest super, to czemu nie.
U nas miało być pół na pół, ale potem okazało się, że wystarczyło klasyczne.

Dziewczyny czy współżyłyście w trakcie stymulacji? Nam lekarz powiedział, że najlepiej dzień przed punkcja, żeby nasienie było świeże, ale ja się będę bała, że mi to tam popęka 😂😂😂

reklama
Dziewczyny czy współżyłyście w trakcie stymulacji? Nam lekarz powiedział, że najlepiej dzień przed punkcja, żeby nasienie było świeże, ale ja się będę bała, że mi to tam popęka 😂😂😂
ja tylko raz na początku, trochę się bałam potem no i mówiąc szczerze nie czułam się na siłach. A z mężem poradziliśmy sobie bez współżycia, oczywiście co kto lubi, if you know what I mean 😅🍦

Do góry