reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

no chyba ja tak zrobię i zwiększę na własną rękę bo mówiłam doktor że u mnie było słabo z progiem przed transferami przed pierwszym miałam 10 a przed drugim 16 mimo że miałam o wiele więcej leków a teraz dała mi malutko, mam jeszcze utrogestan zostały mi opakowania z poprzednich transferów ale nie wiem jak to się ma żeby łączyć 🤦‍♀️
Też przyjmę chyba dawkę 3x200
a samopoczucie dobrze , miałam skurcze takie bóle jak na okres ale jakoś ustały więc jestem spokojniejsza ;) stresik jest, a jutro to już chyba muszę się zająć czymś żeby nie myśleć 😂 już zaplanowałam sprzątanie , zmiana pościeli pranie itp żeby odpoczywać w środę i czwartek :) Czwartek mam wolne w pracy a co będzie dalej zobaczymy czy mi da l4 się okaże w środę ;) jeśli nie to napomknęłam mojej kierowniczce że będę po „zabiegu” i nie będę mogła dźwigać 🤷‍♀️

reklama
a samopoczucie dobrze , miałam skurcze takie bóle jak na okres ale jakoś ustały więc jestem spokojniejsza ;) stresik jest, a jutro to już chyba muszę się zająć czymś żeby nie myśleć 😂 już zaplanowałam sprzątanie , zmiana pościeli pranie itp żeby odpoczywać w środę i czwartek :) Czwartek mam wolne w pracy a co będzie dalej zobaczymy czy mi da l4 się okaże w środę ;) jeśli nie to napomknęłam mojej kierowniczce że będę po „zabiegu” i nie będę mogła dźwigać 🤷‍♀️
Ja akurat siedzę przed laptopem wiec normalnie idę do pracy. I z urlopu w lipcu nawet zrezygnowałam żeby zająć czymś głowę 😅

Załączniki

• IMG_0288.jpeg
    IMG_0288.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 94
Ja akurat siedzę przed laptopem wiec normalnie idę do pracy. I z urlopu w lipcu nawet zrezygnowałam żeby zająć czymś głowę 😅
no ja mam pracę fizyczna więc nie miałam wyjścia i musiałam coś napomknąć :) my pod koniec lipca mamy urlop i zaplanowane Mazury

reklama
Dziewczyny, mam pytanko, jeżeli my mamy wizytę 8 sierpnia i pierwszy okres po wizycie będzie 27 sierpnia i w nim ma być rozpoczęta już stymulacja (oczywiście jeżeli wszystko będzie okej z wynikami). Czy takim razie jest szansa, ze w tym samym cyklu będzie punkcja i transfer? Czy jak to wyglada? Ja jestem jeszcze zupełnie zielona w temacie.

Do góry