reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

U mnie wiadomość z dzisiaj - udało się przetrwać do stadium blastocysty ekspandowanej jednemu mrozaczkowi z trzech ale podobno bardzo ładny i dobrze rokujący po tych moich przebojach.
Lipiec chyba odpuszczamy bo mamy wakacje wykupione akurat w momencie kiedy miałabym mieć transfer ( ale sierpień należy do nas!
Super! 🤩 zaraz nas dziewczyny podgonią które rozpoczynają stymulację i będziemy mieć wielką grupę majowych mam 🤡❄️

reklama
Melduję, że właśnie dostałam telefon od embriolożki. Mamy 3 zamrożone piękne blastki ❄️❄️❄️dodatkowo pozostałe trzy dalej w grze i będą je trzymać do jutra, żeby podgoniły w rozwoju. Więc jutro ostateczna informacja czy kończymy tą pierwszą stymulację z trzema śnieżynkami czy z większą ilością 🥹 Transfer w następnym cyklu lub za dwa, w zależności jaki wyjdzie wynik ponownej biopsji endo :)
Super informacja 😍😍😍
Podczytuje Was tutaj, bo teoretycznie lekarz powiedział nam, że z naszą historią medyczną może nas zakwalifikować śmiało do programu ale zasugerował żeby wcześniej spróbować może inseminacji skoro nie mieliśmy wcześniej robionej i poszliśmy w to. Jeśli się to nie powiedzie to dołączam tu do Was na legalu (jeśli jeszcze będzie do kogo 🤭)
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😍

Melduję, że właśnie dostałam telefon od embriolożki. Mamy 3 zamrożone piękne blastki ❄️❄️❄️dodatkowo pozostałe trzy dalej w grze i będą je trzymać do jutra, żeby podgoniły w rozwoju. Więc jutro ostateczna informacja czy kończymy tą pierwszą stymulację z trzema śnieżynkami czy z większą ilością 🥹 Transfer w następnym cyklu lub za dwa, w zależności jaki wyjdzie wynik ponownej biopsji endo :)
Yeaa! 😁

U mnie wiadomość z dzisiaj - udało się przetrwać do stadium blastocysty ekspandowanej jednemu mrozaczkowi z trzech ale podobno bardzo ładny i dobrze rokujący po tych moich przebojach.
Lipiec chyba odpuszczamy bo mamy wakacje wykupione akurat w momencie kiedy miałabym mieć transfer ( ale sierpień należy do nas!
Super! Świetne wieści ☺️

To wspaniała wiadomość i super wynik zwłaszcza, że kolejne jeszcze doganiają ❄️. Z jakiego powodu masz mieć robioną biopsję Endo? Jak się teraz w kolejnych dniach czujesz po punkcji? Mocno trzymam kciuki, by transfer był jak najszybciej :) pewnie już się nie możesz doczekać :) ja sama już siedzę jak na szpilkach i odliczam czas do startu stymulacji :D

2 dzień brania luteiny progesteron z rana 14,87 szału nie ma nie ? 🫣
Jak dla mnie to bardzo dobry 😀
Ja taki miałam po 1 transferze czyli z 10 dni brania luteiny i wtedy zwiększyłam dawke. Bo gin chciała żeby było conajmniej 20.

A jaka dawke bierzesz?

reklama
Do góry