reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

U mnie wiadomość z dzisiaj - udało się przetrwać do stadium blastocysty ekspandowanej jednemu mrozaczkowi z trzech ale podobno bardzo ładny i dobrze rokujący po tych moich przebojach.
Lipiec chyba odpuszczamy bo mamy wakacje wykupione akurat w momencie kiedy miałabym mieć transfer ( ale sierpień należy do nas!
Super! 🤩 zaraz nas dziewczyny podgonią które rozpoczynają stymulację i będziemy mieć wielką grupę majowych mam 🤡❄️

reklama
Melduję, że właśnie dostałam telefon od embriolożki. Mamy 3 zamrożone piękne blastki ❄️❄️❄️dodatkowo pozostałe trzy dalej w grze i będą je trzymać do jutra, żeby podgoniły w rozwoju. Więc jutro ostateczna informacja czy kończymy tą pierwszą stymulację z trzema śnieżynkami czy z większą ilością 🥹 Transfer w następnym cyklu lub za dwa, w zależności jaki wyjdzie wynik ponownej biopsji endo :)
Super informacja 😍😍😍
Podczytuje Was tutaj, bo teoretycznie lekarz powiedział nam, że z naszą historią medyczną może nas zakwalifikować śmiało do programu ale zasugerował żeby wcześniej spróbować może inseminacji skoro nie mieliśmy wcześniej robionej i poszliśmy w to. Jeśli się to nie powiedzie to dołączam tu do Was na legalu (jeśli jeszcze będzie do kogo 🤭)
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 😍

Melduję, że właśnie dostałam telefon od embriolożki. Mamy 3 zamrożone piękne blastki ❄️❄️❄️dodatkowo pozostałe trzy dalej w grze i będą je trzymać do jutra, żeby podgoniły w rozwoju. Więc jutro ostateczna informacja czy kończymy tą pierwszą stymulację z trzema śnieżynkami czy z większą ilością 🥹 Transfer w następnym cyklu lub za dwa, w zależności jaki wyjdzie wynik ponownej biopsji endo :)
Yeaa! 😁

U mnie wiadomość z dzisiaj - udało się przetrwać do stadium blastocysty ekspandowanej jednemu mrozaczkowi z trzech ale podobno bardzo ładny i dobrze rokujący po tych moich przebojach.
Lipiec chyba odpuszczamy bo mamy wakacje wykupione akurat w momencie kiedy miałabym mieć transfer ( ale sierpień należy do nas!
Super! Świetne wieści ☺️

To wspaniała wiadomość i super wynik zwłaszcza, że kolejne jeszcze doganiają ❄️. Z jakiego powodu masz mieć robioną biopsję Endo? Jak się teraz w kolejnych dniach czujesz po punkcji? Mocno trzymam kciuki, by transfer był jak najszybciej :) pewnie już się nie możesz doczekać :) ja sama już siedzę jak na szpilkach i odliczam czas do startu stymulacji :D

2 dzień brania luteiny progesteron z rana 14,87 szału nie ma nie ? 🫣
Jak dla mnie to bardzo dobry 😀
Ja taki miałam po 1 transferze czyli z 10 dni brania luteiny i wtedy zwiększyłam dawke. Bo gin chciała żeby było conajmniej 20.

A jaka dawke bierzesz?

reklama
Do góry