Ja byłam dziś 11dc i wstępnie transfer ustawiony na 25.11 ale muszę być jeszcze raz w poniedziałek bo troszkę małe były pęcherzyki . W tamtym miesiącu byłam 13dc i odrazu ustaliliśmy termin .Dziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
kurcze, może ja jednak pójdę później... ja raczej mam owulkę około 16dc, a chciałabym mieć jak najmniej wizyt.Ja byłam dziś 11dc i wstępnie transfer ustawiony na 25.11 ale muszę być jeszcze raz w poniedziałek bo troszkę małe były pęcherzyki . W tamtym miesiącu byłam 13dc i odrazu ustaliliśmy termin .
Agunia1401
Moderator
Mój M to waga, jakby syn był i się wdał to będę miała pobojowisko w domu a jeszcze gdyby był taki nie grzeczny jak mój mąż za młodu... rozwazalabym kwarty w oknie hahahaPoczątek września panna, a potem libra
anyżowa
A Ty cykl naturalny czy sztuczny masz?kurcze, może ja jednak pójdę później... ja raczej mam owulkę około 16dc, a chciałabym mieć jak najmniej wizyt.
Agunia1401
Moderator
LadyCaro
naturalnyA Ty cykl naturalny czy sztuczny masz?
anyżowa
No to tak. U ciebie inaczej . Ja mam na sztucznym. Na naturalnym jest gorszy zachód żeby owulację wyśledzićnaturalny
LadyCaro
no właśnie tak, ale ostatnio jak byłam w 12 i 11 dc (dwa różne miesiące) to było dużo za wcześnie. Więc nie wiem czy jest sens aż tak wcześnie iść... porobię owulaki może. Nie wiem.No to tak. U ciebie inaczej . Ja mam na sztucznym. Na naturalnym jest gorszy zachód żeby owulację wyśledzić
A wiecie może, czy jak przyjdę i będzie powiedzmy widać, że jest po owulacji to wtedy już transfer przepada?
reklama