reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny
Ja byłam dziś 11dc i wstępnie transfer ustawiony na 25.11 ale muszę być jeszcze raz w poniedziałek bo troszkę małe były pęcherzyki . W tamtym miesiącu byłam 13dc i odrazu ustaliliśmy termin .

reklama
Ja byłam dziś 11dc i wstępnie transfer ustawiony na 25.11 ale muszę być jeszcze raz w poniedziałek bo troszkę małe były pęcherzyki . W tamtym miesiącu byłam 13dc i odrazu ustaliliśmy termin .
kurcze, może ja jednak pójdę później... ja raczej mam owulkę około 16dc, a chciałabym mieć jak najmniej wizyt.

No to tak. U ciebie inaczej . Ja mam na sztucznym. Na naturalnym jest gorszy zachód żeby owulację wyśledzić👀
no właśnie tak, ale ostatnio jak byłam w 12 i 11 dc (dwa różne miesiące) to było dużo za wcześnie. Więc nie wiem czy jest sens aż tak wcześnie iść... porobię owulaki może. Nie wiem.
A wiecie może, czy jak przyjdę i będzie powiedzmy widać, że jest po owulacji to wtedy już transfer przepada?

reklama
Do góry