reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ciesz się, że nie masz skorpiona, ponoć potrafi być przebrzydłyA ja na 90% bliźniaka urodzę i trochę się dygam, bo to trudny znak i nie do końca kompatybilny ze mną chociaż moja najlepsza przyjaciółka jest bliźniakiem, ale ona jest takim nietypowym akurat stosunkowo
fckathy
Jeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutymCiesz się, że nie masz skorpiona, ponoć potrafi być przebrzydły
anyżowa
Mój mąż i teściowa to skorpionyJeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutym
anyżowa
Na skorpiony trzeba mieć swoje sposobyJeżu cieszę się bardzo. Ja do tego stopnia nie chciałam skorpiona, ze miałam wstrzymane starania w lutym
Motylkowa!
Ja się nigdy nie wgłębiałam w temat za bardzo i nie przywiazuje do tego wagi.Wierzycie w charakterystykę znaków zodiaku? Ja jestem Koziorożcem i w sumie u mnie to się raczej zgadza z cechami.
raisonnablement
Dzięki <3 dla mnie też jest to takie niemożliwe, ale myślę, że to się zmieni jak usłyszę bijące serduszko na USG. Wtedy chyba po prostu poczuje, że jestem w ciąży czuję, że będzie dobrze, tego się trzymam <3Ja trzymam mocno kciukasy za Twoją jutrzejszą Betę
Karolina_123
Nie choć ja jestem skorpionem i idealnie do mnie pasuje, ale znam też dużo osób spod tego znaku i są totalnymi przeciwieństwami.Wierzycie w charakterystykę znaków zodiaku? Ja jestem Koziorożcem i w sumie u mnie to się raczej zgadza z cechami.
reklama
anyżowa
Widać trafiam na ciężkie kalibry do których trzeba znaleźć drogę porozumieniaNie choć ja jestem skorpionem i idealnie do mnie pasuje, ale znam też dużo osób spod tego znaku i są totalnymi przeciwieństwami.