reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja idę 12 dc, nie pomogłam, wiemDziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny
Ja tak samo Sama poczytałam badania, bo byłam zdziwiona zmianami w zaleceniach i stwierdziłam, że zdecydowanie kofeina do odstawienia po pozytywnym teście, tak samo moja doktor z kliniki mówi - zero kofeiny. Ale wiadomo, każdy robi jak czuje i uważaA, rozumiem.
Wiadomo, każda robi jak uważa, chodziło mi tylko o to, że zalecenia się zmieniają, a badania są jednak badaniami, a nie losowymi wpisami z Internetu.
fckathy
Ja rak, mąż koziorozec, najlepszy przyjaciel waga i 100% się zgadza wszystkoWierzycie w charakterystykę znaków zodiaku? Ja jestem Koziorożcem i w sumie u mnie to się raczej zgadza z cechami.
amusedxxx
Jak musisz wybrać to na pewno lepiej bliżej 14dc, żeby już mieć więcej pewności że endometrium jest ok. Jeśli będzie to wtedy od razu Ci lekarz wyznaczy termin transferuDziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny
Ja po pierwszej kontroli , transfer 25.11 . Tym razem u nas też beta musi rosnąć .Wpisuję Cię na listę hihi, kto jeszcze chętny?
Ps. Kiedy transfer?
olka11135
Ciesz się, że nie masz skorpiona, ponoć potrafi być przebrzydły
No co ty gadasz
anyżowa
No to będę tak cyrklować, byle mniej dni było konieczne mieć wolnych. Zobaczę też jak to się zgra z cyklem i weekendem.Jak musisz wybrać to na pewno lepiej bliżej 14dc, żeby już mieć więcej pewności że endometrium jest ok. Jeśli będzie to wtedy od razu Ci lekarz wyznaczy termin transferu
anyżowa
Pewnie , że pomogłaś jak się tylko uda będę tak typować w środek , muszę wziąć pod uwagę weekend , bo w weekendy transferów nie robią raczej .ja idę 12 dc, nie pomogłam, wiem
reklama
anyżowa
Pani skorpion?No co ty gadasz