reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny

reklama
A, rozumiem.
Wiadomo, każda robi jak uważa, chodziło mi tylko o to, że zalecenia się zmieniają, a badania są jednak badaniami, a nie losowymi wpisami z Internetu.
Ja tak samo :) Sama poczytałam badania, bo byłam zdziwiona zmianami w zaleceniach i stwierdziłam, że zdecydowanie kofeina do odstawienia po pozytywnym teście, tak samo moja doktor z kliniki mówi - zero kofeiny. Ale wiadomo, każdy robi jak czuje i uważa 😅

Dziewczyny mam nakaz zjawić się w klinice w cyklu transferowym między 10 a 14 dc . Jak będzie optymalnie? Bliżej 10 czy 14? Bo jednak muszę racjonować nieobecność w pracy i nie wiem jak lepiej? Cykl sztuczny
Jak musisz wybrać to na pewno lepiej bliżej 14dc, żeby już mieć więcej pewności że endometrium jest ok. Jeśli będzie to wtedy od razu Ci lekarz wyznaczy termin transferu:)

reklama
Do góry