JestemA
Fanka BB :)
@blazej963 nie denerwuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz w cyklu po histeroskopii i bez polipa, trudno wyczuć kiedy będziesz miała owulację, a jak ją przegapisz to po cyklukurcze, może ja jednak pójdę później... ja raczej mam owulkę około 16dc, a chciałabym mieć jak najmniej wizyt.
Przepada bo lekarz musi być pewny że było dokładnie tego dnia. I 5 dni później transfer.no właśnie tak, ale ostatnio jak byłam w 12 i 11 dc (dwa różne miesiące) to było dużo za wcześnie. Więc nie wiem czy jest sens aż tak wcześnie iść... porobię owulaki może. Nie wiem.
A wiecie może, czy jak przyjdę i będzie powiedzmy widać, że jest po owulacji to wtedy już transfer przepada?
Ano przepada, bo nie można konkretnie określić momentu, więc też obliczyć kiedy transfer. A stan Twojego endometrium mógł wpływać na moment owulacji. Plus histeroskopia i antybiotyk mogą namieszać.no właśnie tak, ale ostatnio jak byłam w 12 i 11 dc (dwa różne miesiące) to było dużo za wcześnie. Więc nie wiem czy jest sens aż tak wcześnie iść... porobię owulaki może. Nie wiem.
A wiecie może, czy jak przyjdę i będzie powiedzmy widać, że jest po owulacji to wtedy już transfer przepada?
Gdzie on znowu się denerwuje?@blazej963 nie denerwuj się
To może we się teraz skonsultuj i przegadaj jednak transfer na sztucznym cyklu?no bo kurde, od 25 listopada jak na złość zmienia mi się szef, przychodzi ktoś z zewnątrz i chce jak najmniej tych wizyt... Ten co jest teraz wiedział, że mam sytuację jaką mam i z wszystkim był okej.
Jak lekarz nie będzie wiedział kiedy była owulacja to raczej w ciemno transferu nie zrobi. A nie zlecają badania proga i LH przed wizytą?no właśnie tak, ale ostatnio jak byłam w 12 i 11 dc (dwa różne miesiące) to było dużo za wcześnie. Więc nie wiem czy jest sens aż tak wcześnie iść... porobię owulaki może. Nie wiem.
No to po prostu umówię się jednak trochę wcześniej, na ten 12 czy 13 dc. Trudno, dadzą radę w robocie.Ano przepada, bo nie można konkretnie określić momentu, więc też obliczyć kiedy transfer. A stan Twojego endometrium mógł wpływać na moment owulacji. Plus histeroskopia i antybiotyk mogą namieszać.
Nie chce już mieszać, ogarnę jakoś w tej pracy.To może we się teraz skonsultuj i przegadaj jednak transfer na sztucznym cyklu?
No póki co nic nie mówili, zakładam, że jak przyjdę na wizytę to jak trzeba to zrobią na niej.Jak lekarz nie będzie wiedział kiedy była owulacja to raczej w ciemno transferu nie zrobi. A nie zlecają badania proga i LH przed wizytą?
Pod księdzem który grzechu nie popełnił xdGdzie on znowu się denerwuje?
Zobacz jak Ci się okres zacznie, może akurat się uda w sobotę czy coś. Małymi kroczkami polecam.No to po prostu umówię się jednak trochę wcześniej, na ten 12 czy 13 dc. Trudno, dadzą radę w robocie.
Nie chce już mieszać, ogarnę jakoś w tej pracy.
No póki co nic nie mówili, zakładam, że jak przyjdę na wizytę to jak trzeba to zrobią na niej.