reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
No w praktyce wygląda to tak że po kwalifikacji nie ponosisz żadnych kosztów procedury :) a co się w nią składa jest właśnie wyszczególnione na pierwszej stronie.
Oooo i właśnie tak to zrozumiałam ale wydawało mi się to zbyt piękne. Przy poprzedniej procedurze korzystałam z dofinansowania z urzędu i tam była kwota 5.000 zł i koniec🤷. Czyli wystarczyło raptem na 1/4 poniesionych kosztów, ale dobre i to👌👍. A tu widzę, że na bogato idzie 🤣. Dzięki, powodzenia.

A jeszcze podbijam pytanie odnośnie Invimed Warszawa, jest ktoś?

Okolice Mielca. To jest zapas, bo normalnie bez postoju to 2h wystarcza. Godzina zapasu chyba wystarczy
Oj weź 1.5h zapasu... nie zbawi a nerwów oszczędzi. Wez pod uwagę warunki. Ostatnio z Katowic do Krakowa brat jechał 4h a normalnie 1.5
Dziewczyny aktualizacja sytuacji 12 pobranych komórek ,12 zapłodnionych z tego 9 zygot .Dziś 6 doba i telefon mamy 4 blastki które jadą na badania PgtA .Trzymajcie kciuki żeby były zdrowe .Czeka nas 3 tygodnie oczekiwania na wyniki .
To czekanie jest najgorsze. Trzymam kciuki ;) na pewno będzie ok. Z ciekawości ile wyszło Ciebie w klinice u mnie za 5 wyszło 8.8tys.

Oj weź 1.5h zapasu... nie zbawi a nerwów oszczędzi. Wez pod uwagę warunki. Ostatnio z Katowic do Krakowa brat jechał 4h a normalnie 1.5

To czekanie jest najgorsze. Trzymam kciuki ;) na pewno będzie ok. Z ciekawości ile wyszło Ciebie w klinice u mnie za 5 wyszło 8.8tys.
Za 4 - 9600 .Biopsja niezależnie od ilości 2000 pierwszy zarodek 2500 i każdy następny 1700

Ja właśnie miałam pierwszą stymulację w czerwcu - dwa zarodki się nie przyjęły, i w sierpniu druga stymulacja, tutaj mamy 6 zarodków, inne leki i wydłużona stymulacja, moje komórki potrzebowały więcej czasu, żeby dojrzeć.
Gratulacje ogromne! Zazdroszcze Wam dziewczyny😍. Ja 4x beta 0.

Mogę wiedzieć jakiej klasy były dwa pierwsze zarodki? A jakiej ten teraz? Ile za pierwszym razem dojrzałych na ile komórek, a jak za drugim razem? Ile masz lat? Teraz accofil brałaś, tak? Ile i jak?

Powodzenia i ciesz się pozytywna beta🤩🤩

reklama
Do góry