Devin
Fanka BB :)
Szybko poszło,oglądałam relacje live z bociana jakoś na początku to mówili że jest tyle kasy że nie ma opcji że zabraknieAno, na to wygląda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko poszło,oglądałam relacje live z bociana jakoś na początku to mówili że jest tyle kasy że nie ma opcji że zabraknieAno, na to wygląda.
U mnie nie było żadnego plamienia, ani nawet bólu, tylko mdłości mnie dopadłyA to może być problem z siusianiem po? ale cewnika do pęcherza na czas zabiegu się nie wprowadza?
Też właśnie widziałam i chciałam wrzucić szok, że już pula wyczerpana. Tzn obstawiam że nie wyczerpana, tylko zabezpieczona dla zakwalifikowanych pacjentów. Ale że aż takie tam branie w tej kliniceAno, na to wygląda.
Wartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami9dpt- beta 188, 31 coś się dzieje zostań maluszku
Nie strasz bo mi wyszło 210Wartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami
nie ważne , ważne żeby się udało i zdrowe byłoWartość bety w 9dpt Pachnie bliźniakami
dziwi mnie to, że tak szybko środków nie mają , a reszta klinik ? Jakoś sobie radzi do tej poryAno, na to wygląda.
pewnie już na start mieli mnóstwo pacjentów, ale i tak szokdziwi mnie to, że tak szybko środków nie mają , a reszta klinik ? Jakoś sobie radzi do tej pory
no dokładnie szok a dopiero miesiąc minąłpewnie już na start mieli mnóstwo pacjentów, ale i tak szok
Oczywiście,że tak! Trzymam za Was kciukinie ważne , ważne żeby się udało i zdrowe było