reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

No i jak się nie układa to się nie układa... Jestem po wizycie stymulacji na razie nie będzie 🤷🏻‍♀️ mój organizm zwariował z tą wczesną miesiączka, torbiel za mało się wchłonęła. Dostałam leki i końcem listopada się okaże kiedy stymulacja. Punkcja po nowym roku. Już mi się śmiać chce z tej ilości rzeczy która poszła nie tak po drodze 😅

reklama
U nas w papierach doczytałam pisze 21 dni bo moja klinika wysyła na badanie do laboratorium we Włoszech .W środę czeka mnie punkcja i chwila prawdy ile tak naprawdę mamy komórek nadających się do zapłodnienia.Stres jest ,ale trzeba być dobrej myśli .
Będzie dobrze, ja nawet nie dopuszczam myśli że w moich 5 komórkach nie będzie zdrowej. Trzymam kciuki. Wyśpisz soe dobrze;) ja tak dawno dobrze nie spałam jak na punkcji.

Będzie dobrze, ja nawet nie dopuszczam myśli że w moich 5 komórkach nie będzie zdrowej. Trzymam kciuki. Wyśpisz soe dobrze;) ja tak dawno dobrze nie spałam jak na punkcji.
Ja do tej pory nie mieliśmy szczęścia w tej " loterii" strach więc jest ogromny .
Tak wyspie się i odpocznę bo od środy mam kilka dni wolnego w pracy więc będzie czas na dojście do siebie 🤭

No i jak się nie układa to się nie układa... Jestem po wizycie stymulacji na razie nie będzie 🤷🏻‍♀️ mój organizm zwariował z tą wczesną miesiączka, torbiel za mało się wchłonęła. Dostałam leki i końcem listopada się okaże kiedy stymulacja. Punkcja po nowym roku. Już mi się śmiać chce z tej ilości rzeczy która poszła nie tak po drodze 😅
Jejuu, wiecznie pod górkę. To jest chyba jakis test na cierpliwość 😏

reklama
Do góry