reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

No i jak się nie układa to się nie układa... Jestem po wizycie stymulacji na razie nie będzie 🤷🏻‍♀️ mój organizm zwariował z tą wczesną miesiączka, torbiel za mało się wchłonęła. Dostałam leki i końcem listopada się okaże kiedy stymulacja. Punkcja po nowym roku. Już mi się śmiać chce z tej ilości rzeczy która poszła nie tak po drodze 😅

reklama
U nas w papierach doczytałam pisze 21 dni bo moja klinika wysyła na badanie do laboratorium we Włoszech .W środę czeka mnie punkcja i chwila prawdy ile tak naprawdę mamy komórek nadających się do zapłodnienia.Stres jest ,ale trzeba być dobrej myśli .
Będzie dobrze, ja nawet nie dopuszczam myśli że w moich 5 komórkach nie będzie zdrowej. Trzymam kciuki. Wyśpisz soe dobrze;) ja tak dawno dobrze nie spałam jak na punkcji.

Będzie dobrze, ja nawet nie dopuszczam myśli że w moich 5 komórkach nie będzie zdrowej. Trzymam kciuki. Wyśpisz soe dobrze;) ja tak dawno dobrze nie spałam jak na punkcji.
Ja do tej pory nie mieliśmy szczęścia w tej " loterii" strach więc jest ogromny .
Tak wyspie się i odpocznę bo od środy mam kilka dni wolnego w pracy więc będzie czas na dojście do siebie 🤭

No i jak się nie układa to się nie układa... Jestem po wizycie stymulacji na razie nie będzie 🤷🏻‍♀️ mój organizm zwariował z tą wczesną miesiączka, torbiel za mało się wchłonęła. Dostałam leki i końcem listopada się okaże kiedy stymulacja. Punkcja po nowym roku. Już mi się śmiać chce z tej ilości rzeczy która poszła nie tak po drodze 😅
Jejuu, wiecznie pod górkę. To jest chyba jakis test na cierpliwość 😏

reklama
Do góry