Cudownie ,gratulacjeDziewczyny wg usg 6+2 mamy bąbelku trzymaj się bo nie zniese
reklama
Dziewczyny u mnie dziś kontrola w trakcie stymulacji ,lekarz mówił że widać 10 ładnych komórek ,wieczorem zastrzyk Ovitrelle i w środę rano moja pierwsza punkcja .Jestem dobrej myśli choć teraz chyba zaczyna się najcięższy czas procedury czyli czekanie ....a cierpliwość nie jest moją mocną stroną .Trzymajcie kciuki .
U nas w papierach doczytałam pisze 21 dni bo moja klinika wysyła na badanie do laboratorium we Włoszech .W środę czeka mnie punkcja i chwila prawdy ile tak naprawdę mamy komórek nadających się do zapłodnienia.Stres jest ,ale trzeba być dobrej myśli .Słyszałam już raz że miesiąc ponad od lekarza, później położne powiedziały że do 2 tygodni a czasem tydzień, z tym że teraz święta po drodze więc może się wydłużyć. Wysłali w zeszły poniedziałek więc czekam tydzień. U mnie też denovo podejrzewali bo mam zdrowe dziecko a że dwie później do 6tc poronione a czwarta w 10tc to przypadek. Lekarka się uparła na kariotypy. Jeszcze źle pobrali materiał, bo w materiale do badania dziecka było więcej mojego i wyszło że dziecko miało wadę zrownowazona jak ja, więc powinno żyć. Dużo przygod było. Trzymam za Ciebie kciuki
raisonnablement
Fanka BB :)
Tak masz rację, dla mnie to też była najgorsza część procedury, miałam punkcję dwa razy.. musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie, ja w środę mam transfer i cały tydzień do przodu mam zaplanowany, przyjeżdża do nas rodzinka na weekend i będę miała robotę, więc nie będzie czasu na rozmyślanieDziewczyny u mnie dziś kontrola w trakcie stymulacji ,lekarz mówił że widać 10 ładnych komórek ,wieczorem zastrzyk Ovitrelle i w środę rano moja pierwsza punkcja .Jestem dobrej myśli choć teraz chyba zaczyna się najcięższy czas procedury czyli czekanie ....a cierpliwość nie jest moją mocną stroną .Trzymajcie kciuki .
fckathy
Masz większość implantacyjnych kirów, więc wszystko moim zdaniem jest super.Chyba jednak nie ogarnę tych wyników, kir i hla-c. Magia dla mnie nie wiem jak to odczytywać. Może któraś z was coś podpowie ?
raisonnablement
Obleśny jest ten koktajl z arbuza, dałam za dużo imbiru i chyba zaraz oczy mi wyjdą
Gratulacje! Kiedy robisz przyrost ?Jest nadzieja ze będzie Oki
Beta 10.63
reklama
Lily_of_the_valley
Dziewczyny wg usg 6+2 mamy bąbelku trzymaj się bo nie zniese
Super wieściU mnie pojawił się zarodek 1,7mm, jeszcze bez serduszka, wg USG 5+3