reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Załączniki

• D1EAE222-DD02-42A1-BFFD-40162C4F04CC.jpeg
    D1EAE222-DD02-42A1-BFFD-40162C4F04CC.jpeg
    438,5 KB · Wyświetleń: 128
reklama
A czy któraś z Was robiła betę 5dpt? I jakie wartosci się przewijały?
u mnie poprzednim razem 5dpt był cień, a 6dpt beta prawie 10 😅 wszystko zależy od tego jak się czujesz, jak chcesz potwierdzenia to pędź od razu na betę a potem na przyrost. Ja np teraz przy drugim podejściu, wstrzymałam się z betą do 9dpt mimo ciemniejących testów, bo wiedziałam że będę spokojniejsza jesli beta już będzie wyższa kiedy zbadam 🙈

u mnie poprzednim razem 5dpt był cień, a 6dpt beta prawie 10 😅 wszystko zależy od tego jak się czujesz, jak chcesz potwierdzenia to pędź od razu na betę a potem na przyrost. Ja np teraz przy drugim podejściu, wstrzymałam się z betą do 9dpt mimo ciemniejących testów, bo wiedziałam że będę spokojniejsza jesli beta już będzie wyższa kiedy zbadam 🙈
To u mnie pewnie wyjdzie mniej niż 10 bo testy słabsze o ile cokolwiek wyjdzie..

Dzis 5dpt. Mam nadzieję że to nie tylko moja głowa..
Ja coś tam widzę w miejscu gdzie powinna być kreska. Chociaz zrobiłam bardzo mało testów w życiu, w sumie tylko po transferach 😅
Jak się staraliśmy naturalnie to okres zawsze miałam w terminie więc stwierdziłam że nie ma sensu 😅

Dziewczyny, czy wam się też tak cykle rozjechały po stymulacji ivf? U mnie cykle zrobiły się bardzo dziwne, nie równe a ten cykl to już w ogóle jest wyczynem, bo dziś chyba dostałam miesiączkę w 17 dc 🙄😫 W poniedziałek miała być wyzta z rozpisaniem stymulacji od 21 dc i zgłupiałam teraz czy to okres czy obfite plamienie. I już nie wiem czy iść na tą wizytę czy nie. Czuję się jak 🤡 który nie wie co się z nim dzieje.
I jak się sprawa rozwiązała? Skończyło się na plamieniu czy jednak okres? :(

I jak się sprawa rozwiązała? Skończyło się na plamieniu czy jednak okres? :(
Chyba to był okres, bo rozkręciło się. Pisze chyba bo kompletnie nie zgrywa mi się to długością cyklu, krwawienia jak i tym że zawsze miałam cykle regularne. Napisałam do dr czy przychodzić dzisiaj ale nie odpisał jeszcze. Jeśli nie dostanę info od niego to chyba pójdę na wizytę normalnie? 🤷🏻‍♀️ dosłownie wiem, że nic nie wiem 🤣

Powiedzcie mi czy macie jakies zestawienie kir i hla-c jakie powinny być? Dostałam wyniki i nie potrafię rozszyfrować czy jest w miarę ok czy uderzać gdzieś dalej z wynikami 😅

reklama
Chyba to był okres, bo rozkręciło się. Pisze chyba bo kompletnie nie zgrywa mi się to długością cyklu, krwawienia jak i tym że zawsze miałam cykle regularne. Napisałam do dr czy przychodzić dzisiaj ale nie odpisał jeszcze. Jeśli nie dostanę info od niego to chyba pójdę na wizytę normalnie? 🤷🏻‍♀️ dosłownie wiem, że nic nie wiem 🤣

Powiedzcie mi czy macie jakies zestawienie kir i hla-c jakie powinny być? Dostałam wyniki i nie potrafię rozszyfrować czy jest w miarę ok czy uderzać gdzieś dalej z wynikami 😅
Ja bym tak czy siak poszła :) jak nie pójdziesz to tym bardziej nie wiadomo co dalej :(

Załączam Ci taki prosty rysunek. Patrzysz na Twój Kir i zestawiasz z hlac męża.

Załączniki

• IMG_9678.jpeg
    IMG_9678.jpeg
    74,6 KB · Wyświetleń: 59
Do góry