reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Robiłam te badania na test DNA, po otrzymaniu próbki miałam wynik po max tygodniu. A miałaś robiona histeroskopie z biopsja? Ja nie miałam, a teraz zaczęłabym właśnie od tego… żałuję, że przed pierwszym transferem nie zrobiłam tegoMyśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki
właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
Ja też robiłam trombo tam, ale moja ginekolog powiedziała, że to są tylko takie badania, żeby sobie popatrzeć i nawet nie wzięła ich pod uwagę, że jakby coś ją martwiło to genetyk i porządne badania, a nie za 300 zł Także nie wiem co myślećTest DNA jest jaknajbardziej legitną firmą nie masz się czego obawiać, sama robiłam u nich pakiet trombo ze śliny
Jeśli jesteś w stanie poczekać kilka tygodni na wyniki ale zależy Ci na zmniejszeniu kosztów to te badania (i inne, u kobiety i mężczyzny) można zrobić na NFZ w Katowicach w przychodzi Holsamed. Jeśli chcesz miec szybko wyniki to test DNA się sprawdzi
Ja miałam, jako pierwszy rzut zasugerowany jeszcze przed transferami. Polecam, dużo się rozjaśnia. U mnie wyszła „breja” jak to nazwałam w macicy, po łyżeczkowaniu dopiero endometrium w drugiej histero nadawało się do transferu. A wcześniej USG kilka razy co miesiąc i nie było widać nieprawidłowości.Robiłam te badania na test DNA, po otrzymaniu próbki miałam wynik po max tygodniu. A miałaś robiona histeroskopie z biopsja? Ja nie miałam, a teraz zaczęłabym właśnie od tego… żałuję, że przed pierwszym transferem nie zrobiłam tego
annn1
Tak ja robiłam na trombofilię plus w poniedziałek kir + hlac i czekam na wynikBiało aż razi 5dpt. Nie wiem co zrobić „ze swoim zyciem” . Zastanawiam się nad badaniami z test dna - robił ktoś coś u nich ?
Lea2022
Moderator
Ja robiłam pakiet trombofilii ze śliny po takim biochemie, w którym beta po IUI pięknie rosła do 400 i potem poleciała. Wyszło, teraz transfer na acardzie i heparynie i na razie się trzymamy (dziś 12+0).Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki
właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
JestemA
Ja nie chcę nic krakać ale ta beta Ci tak wystrzeliłaMiałam dzisiaj szybkie USG, widać ładny pęcherzyk, a nawet lekarz mówi, że widzi coś drugiego, ale to nic nie znaczy i dopiero jak będą zarodki to można o tym coś powiedzieć Serce mi prawie stanęło.
Nie wiem czy byłabym na to gotowa Zobaczymy w czwartek, do tego czasu ponoć się może wchłonąć Ale jestem zszokowana cały czas, mój mąż nie przyjął do wiadomości takiej możliwościJa nie chcę nic krakać ale ta beta Ci tak wystrzeliła
reklama
NataliaNatka
Brałabym w ciemno hihi trzymam kciuki!Nie wiem czy byłabym na to gotowa Zobaczymy w czwartek, do tego czasu ponoć się może wchłonąć Ale jestem zszokowana cały czas, mój mąż nie przyjął do wiadomości takiej możliwości