reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.

Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
Robiłam te badania na test DNA, po otrzymaniu próbki miałam wynik po max tygodniu. A miałaś robiona histeroskopie z biopsja? Ja nie miałam, a teraz zaczęłabym właśnie od tego… żałuję, że przed pierwszym transferem nie zrobiłam tego

Test DNA jest jaknajbardziej legitną firmą :) nie masz się czego obawiać, sama robiłam u nich pakiet trombo ze śliny :)

Jeśli jesteś w stanie poczekać kilka tygodni na wyniki ale zależy Ci na zmniejszeniu kosztów to te badania (i inne, u kobiety i mężczyzny) można zrobić na NFZ w Katowicach w przychodzi Holsamed. Jeśli chcesz miec szybko wyniki to test DNA się sprawdzi :)
Ja też robiłam trombo tam, ale moja ginekolog powiedziała, że to są tylko takie badania, żeby sobie popatrzeć i nawet nie wzięła ich pod uwagę, że jakby coś ją martwiło to genetyk i porządne badania, a nie za 300 zł 🥺 Także nie wiem co myśleć 🤔

Robiłam te badania na test DNA, po otrzymaniu próbki miałam wynik po max tygodniu. A miałaś robiona histeroskopie z biopsja? Ja nie miałam, a teraz zaczęłabym właśnie od tego… żałuję, że przed pierwszym transferem nie zrobiłam tego
Ja miałam, jako pierwszy rzut zasugerowany jeszcze przed transferami. Polecam, dużo się rozjaśnia. U mnie wyszła „breja” jak to nazwałam w macicy, po łyżeczkowaniu dopiero endometrium w drugiej histero nadawało się do transferu. A wcześniej USG kilka razy co miesiąc i nie było widać nieprawidłowości.

Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.

Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
Ja robiłam pakiet trombofilii ze śliny po takim biochemie, w którym beta po IUI pięknie rosła do 400 i potem poleciała. Wyszło, teraz transfer na acardzie i heparynie i na razie się trzymamy (dziś 12+0).

reklama
Do góry