reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@Motylkowa! A jak u ciebie z nowym transferem? Na innej grupie czytałam że w tym tygodniu podobno dostali środki z MZ na transfery.
Też to widziałam właśnie, ale staram się nie nastawiać bo to nie wiadomo czy kasa jest na wszystkie transfery czy tylko na pierwszy transfer…..Dowiem się jutro na wizycie u źródła jak to wygląda w naszym przypadku :)

A ja mialam isc rano na bete, ale zycie znowu zaskoczylo i zamiast tego spedzilam poranek z kotem u weterynarza :( jeszcze bedziemy jechac na drugie pobranie krwi po 10, to mysle ze po maz wroci z kicia do domu a ja podskocze do Luxmedu.. ale troche sie boje ze wynik bedzie nie taki jak powinien 😒

Przykro mi :( ale krecha jeszcze ma czas, żeby się pokazać :( ja robiłam na test dna, a co konkretnie chcesz zrobić?
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.
Jeszcze nie skreślaj tego transferu! wiele dziewczyn robilo tam badania :)
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności

reklama
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.

Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
Test DNA jest jaknajbardziej legitną firmą :) nie masz się czego obawiać, sama robiłam u nich pakiet trombo ze śliny :)

Jeśli jesteś w stanie poczekać kilka tygodni na wyniki ale zależy Ci na zmniejszeniu kosztów to te badania (i inne, u kobiety i mężczyzny) można zrobić na NFZ w Katowicach w przychodzi Holsamed. Jeśli chcesz miec szybko wyniki to test DNA się sprawdzi :)

Do góry