reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@Motylkowa! A jak u ciebie z nowym transferem? Na innej grupie czytałam że w tym tygodniu podobno dostali środki z MZ na transfery.
Też to widziałam właśnie, ale staram się nie nastawiać bo to nie wiadomo czy kasa jest na wszystkie transfery czy tylko na pierwszy transfer…..Dowiem się jutro na wizycie u źródła jak to wygląda w naszym przypadku :)

A ja mialam isc rano na bete, ale zycie znowu zaskoczylo i zamiast tego spedzilam poranek z kotem u weterynarza :( jeszcze bedziemy jechac na drugie pobranie krwi po 10, to mysle ze po maz wroci z kicia do domu a ja podskocze do Luxmedu.. ale troche sie boje ze wynik bedzie nie taki jak powinien 😒

Przykro mi :( ale krecha jeszcze ma czas, żeby się pokazać :( ja robiłam na test dna, a co konkretnie chcesz zrobić?
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.
Jeszcze nie skreślaj tego transferu! wiele dziewczyn robilo tam badania :)
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności

reklama
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.

Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki 😏

właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemrana 😁 będę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności
Test DNA jest jaknajbardziej legitną firmą :) nie masz się czego obawiać, sama robiłam u nich pakiet trombo ze śliny :)

Jeśli jesteś w stanie poczekać kilka tygodni na wyniki ale zależy Ci na zmniejszeniu kosztów to te badania (i inne, u kobiety i mężczyzny) można zrobić na NFZ w Katowicach w przychodzi Holsamed. Jeśli chcesz miec szybko wyniki to test DNA się sprawdzi :)

Do góry