Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Super!Laski! Beta 42.03 Na 6dpt chyba jest super, nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Laski! Beta 42.03 Na 6dpt chyba jest super, nie?
Wow, piękna no to rośnijcie zdrowo!Beta 205
No to super czyli za tydzień transferW piątek to będzie 15 dc. Dziś Ok 18 zastrzyk.
Dziewczyny czy któraś z was ma screena albo link do przepisu na ten koktajl z arbuza?
Chciałabym być taka optymistka jak Ty ja w głowie mam scenariusz że jednak lekarz odmówi że względu na cienkie endo. Ale już muszę jakoś przerwać do piątku.No to super czyli za tydzień transfer
A kiedy transfer?Przez Was to się człowiek własnego transferu doczekać nie może
Gratuluję wszystkim pozytywnych bet i pięknych kresek - serce się raduje
Przy pierwszym zrobili źle tak naprawdę komplikacje się zdarzają oczywiście musiały mi się zdarzyćCieszę się, że tak to się skończyło! Trzymaj się
A to oznacza, że przy pierwszymi łyżeczkowaniu zrobili to źle? Czy po prostu tak się zdarza, że czasem trzeba drugi raz?