Agunia1401
Moderator
A jednak może nie będzie tak źle, trzymajcie kciuki żeby któryś zarodek okazał się zdrowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest i to dość ciemna5dpt zrobiony dzisiaj rano
Zobacz załącznik 1668666
Ja bym wypiła, przecież to nie są jakieś ogromne ilości, a może akurat pomoże na endometrium. W którym dniu cyklu masz kontrolę?Dziewczyny jak się ma moje picie wina do zastrzyku ovitrelle? Pic dziś czy nie pic?
Trzymamy! Najbardziej za drugi i trzeci!A jednak może nie będzie tak źle, trzymajcie kciuki żeby któryś zarodek okazał się zdrowy.
Zobacz załącznik 1668664
W piątek to będzie 15 dc. Dziś Ok 18 zastrzyk.Ja bym wypiła, przecież to nie są jakieś ogromne ilości, a może akurat pomoże na endometrium. W którym dniu cyklu masz kontrolę?
Cieszę się, że tak to się skończyło! Trzymaj sięZabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu Dziękuję wam za wszystko lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka