reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

A jednak może nie będzie tak źle, trzymajcie kciuki żeby któryś zarodek okazał się zdrowy.
Screenshot_20241023_154859_Drive.jpg

reklama
Co do bet to ja miałam w 8dpt 147 :)
Dziś 10+4 na USG nareszcie widać człowieka, machało rączkami nóżkami latało góra dół 😍 tętno super według lekarza wszystko jest dobrze. Krwiak mały ale nadal jest. Estrofem biorę już jedną tabletkę jeszcze ok 10 dni i odstawiam a progesteron lekarz mi zmienił lekko dawki ale powiedział że będziemy tak do 15 tyg minimum kontynuować.

Trzymam kciuki za dobre przyrosty u wszystkich które robiły dziś bety i mają pozytywy 🫶

reklama
Zabieg został wykonany o 21 dostałam o 22 antybiotyk dożylny i dwa doustne i leki przeciwbólowe 💊 dziewczyny ja się czuję jak bym drugie życie wygrała 💪💪Nie mam tego okropnego bólu taki lekki dyskomfort ale do przeżycia i lekko krwawię ale nie ma tego ostrego tak wielkiego bólu 🙏🙏Dziękuję wam za wszystko ❤️❤️lekarz powiedział ,że było tego sporo do wyczyszczeni jak po poronieniu samoistnym tym razem mam nadzieję,że już nic złego mnie nie spotka
Cieszę się, że tak to się skończyło! Trzymaj się 🩷
A to oznacza, że przy pierwszymi łyżeczkowaniu zrobili to źle? Czy po prostu tak się zdarza, że czasem trzeba drugi raz?

Do góry