u mnie dziś 9+6. Z estrofemu schodzę powoli tj. Z 3 tabletek narazie jestem na 2 dziennie. Progesteron był zwiększony przy krwiaku z racji że się zmniejszył to mam dawkę z początku tj. 2x400cyclogest i 2x200 Besins wizyta w środę i zobaczymy jak progesterony ale myślę że zostaną jeszcze na trochę ze mną.My girl. Nie odstawiam. Czekam na wizytę u innego lekarza. Te leki na pewno nie zaszkodzą.
reklama
fckathy
Fanka BB :)
A ile dzis miałaś?@amusedxxx a morfologię masz ok po Accofilu? Ja dziś badałam i mam nie brać dawki w niedzielę i zbadać znowu w poniedziałek morfologię
Motylkowa!
8 to piękny wynik! To teraz kciuki żeby jak najwięcej dotrwało do końca!No jestem świeżo po telefonie od pani embriolog. Dzisiaj 2 doba od punkcji. Z 14 dojrzałych, pobranych oocytów poprawnie zapłodniło się 8 i są w oczekiwanym przez nich poprawnym stadium rozwoju, dopiero we wtorek po zakończeniu hodowli dowiem się o wyniku końcowym.
anyżowa
Dzięki bardzo, czas będzie się dłużył teraz w sumie to cieszę się, że transfer odroczony, nie mogę do siebie dojść po tej punkcji jestem obolała a brzuch mam jak balon.8 to piękny wynik! To teraz kciuki żeby jak najwięcej dotrwało do końca!
W ogóle to pytałam też o wyniki nasienia męża w dniu punkcji i ruch progresywny był 23 % (nadal poniżej normy) ale 3 miesiące wcześniej tylko 9% także to bardzo zmienne jak widać.
Devin
A ile dzis miałaś?
amusedxxx
8 zapłodnionych, ale super! Trzymam kciuki żeby rosły pięknieNo jestem świeżo po telefonie od pani embriolog. Dzisiaj 2 doba od punkcji. Z 14 dojrzałych, pobranych oocytów poprawnie zapłodniło się 8 i są w oczekiwanym przez nich poprawnym stadium rozwoju, dopiero we wtorek po zakończeniu hodowli dowiem się o wyniku końcowym.
amusedxxx
W tym cyklu jeszcze nie badałam. Ostatnio miałam mocno podwyższone lekukocyty i pominęłam dawkę wtedy@amusedxxx a morfologię masz ok po Accofilu? Ja dziś badałam i mam nie brać dawki w niedzielę i zbadać znowu w poniedziałek morfologię
amusedxxx
a to ja mialam chyba 40tys leukocytów i mi immunolog mowila zeby pominąć dawkę jeśli będzie ponad 25tys
nieznośne_poplątanie
Ja przy bardzo podobnym wyniku miałam przesuniętą kolejną dawkę o 1 dzień.
reklama
Devin
To ja też mam pominąća to ja mialam chyba 40tys leukocytów i mi immunolog mowila zeby pominąć dawkę jeśli będzie ponad 25tys
Sikałaś?