Dlatego mieliście jasną sytuację. Ja nie mam zarodków więc musiałabym zacząć stymulację od początku. Nie wiem co lekarz na to powie tak miesiąc po miesiącu stymulacja... Zobaczymy we wtorek.Nadal czekam na @.Mieliśmy zarodki
reklama
anyżowa
Fanka BB :)
No jest!!! trzymaj się kropkuCoś się zaczyna dziać
Dong
To całkiem inna sytuacja niż moja. Myślę, że lekarz musi podjąć decyzję, uwzględniając przede wszystkim Twoje zdrowie.Dlatego mieliście jasną sytuację. Ja nie mam zarodków więc musiałabym zacząć stymulację od początku. Nie wiem co lekarz na to powie tak miesiąc po miesiącu stymulacja... Zobaczymy we wtorek.Nadal czekam na @.
Niezależnie od tego co będzie, trzymam kciuki
anyżowa
Super, oby tak dalej!U mnie beta
6dpt 9,6
8dpt 22
10dpt 80
Jakoś ruszył
Agunia1401
Moderator
Trzymaj - przyda się. W poniedziałek mam zrobić HCG potwierdzić dla kliniki że spadło całkowicie. We wtorek wizyta i zobaczę co powie doktorek. Staram się być dobrej myśli.To całkiem inna sytuacja niż moja. Myślę, że lekarz musi podjąć decyzję, uwzględniając przede wszystkim Twoje zdrowie.
Niezależnie od tego co będzie, trzymam kciuki
ja od zawsze mówiłam że chciałabym bliźniaki. Odrazu lekarz powiedział przy przygotowaniach do transferu że transferujemy jedną bo to pierwszy transfer a samo invitro to ryzyko ciąży mnogiej.Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
anyżowa
No jestem świeżo po telefonie od pani embriolog. Dzisiaj 2 doba od punkcji. Z 14 dojrzałych, pobranych oocytów poprawnie zapłodniło się 8 i są w oczekiwanym przez nich poprawnym stadium rozwoju, dopiero we wtorek po zakończeniu hodowli dowiem się o wyniku końcowym.@anyżowa a jak u Ciebie w pierwszej dobie?
reklama
Devin
@amusedxxx a morfologię masz ok po Accofilu? Ja dziś badałam i mam nie brać dawki w niedzielę i zbadać znowu w poniedziałek morfologię