reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dlatego mieliście jasną sytuację. Ja nie mam zarodków więc musiałabym zacząć stymulację od początku. Nie wiem co lekarz na to powie tak miesiąc po miesiącu stymulacja... Zobaczymy we wtorek.Nadal czekam na @.
To całkiem inna sytuacja niż moja. Myślę, że lekarz musi podjąć decyzję, uwzględniając przede wszystkim Twoje zdrowie.
Niezależnie od tego co będzie, trzymam kciuki 🤞🏻

To całkiem inna sytuacja niż moja. Myślę, że lekarz musi podjąć decyzję, uwzględniając przede wszystkim Twoje zdrowie.
Niezależnie od tego co będzie, trzymam kciuki 🤞🏻
Trzymaj - przyda się. W poniedziałek mam zrobić HCG potwierdzić dla kliniki że spadło całkowicie. We wtorek wizyta i zobaczę co powie doktorek. Staram się być dobrej myśli.

Czy jest tu jakaś szalona kobietka, która marzyła o bliźniakach? Czy lekarze w klinikach odradzają? Znacie takie przypadki w in vitro w Waszym otoczeniu? Wiem, że każda z Was chciałaby być mamą chociaż jednego, ale pomarzyć zawsze można
ja od zawsze mówiłam że chciałabym bliźniaki. Odrazu lekarz powiedział przy przygotowaniach do transferu że transferujemy jedną bo to pierwszy transfer a samo invitro to ryzyko ciąży mnogiej.

@anyżowa a jak u Ciebie w pierwszej dobie?
No jestem świeżo po telefonie od pani embriolog. Dzisiaj 2 doba od punkcji. Z 14 dojrzałych, pobranych oocytów poprawnie zapłodniło się 8 i są w oczekiwanym przez nich poprawnym stadium rozwoju, dopiero we wtorek po zakończeniu hodowli dowiem się o wyniku końcowym.

reklama
Do góry