amusedxxx
Fanka BB :)
Noo rano trochę kusi, żeby zrobić kolejny wieczorem ale wiadomo że na razie kreska jakoś spektakularnie nie ściemnieje i nie chce się stresować chybaTo ja też mam pominąć
Sikałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo rano trochę kusi, żeby zrobić kolejny wieczorem ale wiadomo że na razie kreska jakoś spektakularnie nie ściemnieje i nie chce się stresować chybaTo ja też mam pominąć
Sikałaś?
A jakie masz zalecenia i dawkowanie? Ja mam 1/5 ampułki codziennie. Jeżeli leukocyty przekroczą 25 to pomijam dawkę. Cały czas miałam ładnie na poziomie 20-24 i tylko teraz mi w środę wybiło do 43.5, więc pominęłam dwie dawki i dziś już miałam 11
Ja ja robiłam w ciągu dnia to mi wychodziły mega jasne nawet już przy całkiem wysokiej becie, jednego dnia to się tak zestresowałam, ze nie byłam w stanie dojść do siebie i się usunęłam z forum na dwa dni, żeby nie myśleć w ogóle o tym nie polecam generalnie popołudniowego sikaniaNoo rano trochę kusi, żeby zrobić kolejny wieczorem ale wiadomo że na razie kreska jakoś spektakularnie nie ściemnieje i nie chce się stresować chyba
No ogólnie najlepiej od razu iść na betę i się nie torturować jak jaJa ja robiłam w ciągu dnia to mi wychodziły mega jasne nawet już przy całkiem wysokiej becie, jednego dnia to się tak zestresowałam, ze nie byłam w stanie dojść do siebie i się usunęłam z forum na dwa dni, żeby nie myśleć w ogóle o tym nie polecam generalnie popołudniowego sikania
Ja bym poszła if i were you. W końcu od czegoś ten Luxmed jestNo ogólnie najlepiej od razu iść na betę i się nie torturować jak ja
Chyba mam za dużą traume po ostatnimJa bym poszła if i were you. W końcu od czegoś ten Luxmed jest
1/4 co trzy dniA jakie masz zalecenia i dawkowanie? Ja mam 1/5 ampułki codziennie. Jeżeli leukocyty przekroczą 25 to pomijam dawkę. Cały czas miałam ładnie na poziomie 20-24 i tylko teraz mi w środę wybiło do 43.5, więc pominęłam dwie dawki i dziś już miałam 11
Jutro idziesz?No ogólnie najlepiej od razu iść na betę i się nie torturować jak ja
A to nic że zakres ma 10?A jakie masz zalecenia i dawkowanie? Ja mam 1/5 ampułki codziennie. Jeżeli leukocyty przekroczą 25 to pomijam dawkę. Cały czas miałam ładnie na poziomie 20-24 i tylko teraz mi w środę wybiło do 43.5, więc pominęłam dwie dawki i dziś już miałam 11
No ale właśnie o to chodzi w accofilu żeby podnieść te LeukocytyA to nic że zakres ma 10?
A wynik 24?