reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

No właśnie teraz tak myślę i to trochę głupie, bo miałam dziś powiedziane, że chce mnie zobaczyć w drugiej fazie cyklu jeszcze na usg i żeby mąż zrobił te badania, to wtedy tę wizytę potraktujemy jako kwalifikacyjną, a jak nie zdąży to trzeba będzie umówić inną i wszystko się przesunie, bo w listopadzie mam być na antykoncepcji. Dziwne trochę i chyba rzeczywiście bezcelowe. Chciała jeszcze kariotypy, no ale na szczęście już mieliśmy zrobione.
To kariotypy dobrze że chcą, imo to powinien być mus. U nas na kwalifikacyjnej nie było wyniku z Kato jeszcze, wiec lekarz powiedział, ze najwyżej się wstrzymamy z rozpoczęciem stymulacji do ich pojawienia się, ale na szczęście pojawiły się chwile po kwalifikacji. I nie było żadnej mowy o dodatkowych płatnościach za wizyty. Od razu kwalifikacja, a potem wszystko w ramach programu. Nawet wczorajsza druga wizyta ciążowa, bo na pierwszej nie było jeszcze ♥️. A dopytywałam na recepcji i kasy nie chcieli :p

reklama
reklama
Do góry