reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

dziękuję:) tak nawet chyba w ten sam dzień miałyśmy zabiegi :) fajnie by było jakby poszło szybko i okazałoby się kwalifikacyjną wizytą…. Właśnie jadę:)
@JestemA Ciebie pytałam bo pisałaś że jeździsz do Invimed Wrocław, ja tez:)
Wybacz że nie pamiętam, ogólnie mój mózg raczej ma spowolnienie w przetwarzaniu, od 11 miesięcy nie śpię 🥲

reklama
Cześć Kochane Kobietki!
Wczoraj w Klinice Bocian dostałam receptę i wzięłam pierwszy zastrzyk Rekovelle w 2dc.
W poniedziałek wizyta o lekarza, badanie plus USG. To moje pierwsze podejście. Stresuję się, ale też jestem podekscytowana. Czy któraś z Was też zaczyna w tym tygodniu?
Trzymam za każdą z Was mocno kciuki.

Cześć Kochane Kobietki!
Wczoraj w Klinice Bocian dostałam receptę i wzięłam pierwszy zastrzyk Rekovelle w 2dc.
W poniedziałek wizyta o lekarza, badanie plus USG. To moje pierwsze podejście. Stresuję się, ale też jestem podekscytowana. Czy któraś z Was też zaczyna w tym tygodniu?
Trzymam kciuki 🥰

Cześć Kochane Kobietki!
Ja zaczęłam w zeszlym tygodniu o już kończę. Pierwsze podejście. Powodzenia :) dziewczyny pomagają dużo jak coś chcesz pytać to pisz.

Ja już po wizycie. Dzisiaj ostatnie 3 zastrzyki wieczorem i na ten moment koniec.
@anyżowa daj znać jak po punkcja jutro, ja mam na 10.30 w czwartek.
Dzisiaj wieczorem leki a najdziwniejsze co mam zrobić to jutro współżyć, ja patrzę takimi dużymi oczami do lekarza i pytam ale co tak bez zabezpieczenia?! A on w śmiech mówi że powinien pacjentkom na tą informację postawić lusterko na biurku żeby widziały jaka maja minę. Mówi, że czuje się jakby nastolatkom opowiadał jak się robi dzieci, oczywiście zartobliwie nie po hamsku. Powiedział że tak a położna jak się później zapytałam potwierdziła, że wg najnowszych badań ma to jakiś bardzo dobry wpływ, na jakoś i późniejsze wyniki.

Dziewczyny, odczuwacie jakieś skutki uboczne po zastrzykach? Czy któraś z Was zauważyła wzrost wagi po braniu tabletek/zastrzyków? Czym się suplementujecie na chwilę obecną?

reklama
Do góry