Lea2022
Moderator
PowinienMoże boleć i swędzieć jednocześnie byleby działał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowinienMoże boleć i swędzieć jednocześnie byleby działał
Brzuch. Ja później już zaczęłam z mężem się zastanawiać nad „boczkami”, ale nie mieliśmy okazji wypróbowaćDobra dostałam Prolutex. Powiedzcie mi tylko czy to w brzuch czy domięśniowo?
Mam pai w homozygocie, PCOS i endometriozę clexane 0,4 do końca ciąży najprawdopodobniej i acard 75Dziewczyny, jakie macie wskazania do heparyny? Bo ja mam pai 1 w homozygocie i nikt mi nie zlecił heparyny, tylko acard 150. I ja się trochę obawiam, ze coś się może stać.
W każdej gminie musi być taki punkt gdzie można oddawać, musisz zobaczyć na stronie swojego urzędu lub po prostu zadzwoń i zapytajA gdzie oddajecie strzykawki? Pytałam dziś w aptece to powiedziała że oni nie przyjmują bo nie mają pojemnika na to
Jaki masz stopień Endo?Mam pai w homozygocie, PCOS i endometriozę clexane 0,4 do końca ciąży najprawdopodobniej i acard 75
II na więzadłach i w zatoce DouglasaJaki masz stopień Endo?
Dziwne żarty ma ten lekarz Chodziło mu najpewniej o "odświeżenie nasienia" nieważne jakim sposobem- żeby do punkcji było dobre, nie musi to być poprzez seks, może być przez masturbację, jeśli nie czujesz się na siłach. Nie wiem jaki czas od ostatniego wtrysku jest optymalny, ale zapytałam lekarza w poniedziałek na wizycie czy jak ostatni wystrysk u mojego męża był w niedzielę a punkcja jest w środę to czy będzie ok (3 dni)? Odpowiedział, że tak i jest jak najbardziej ok. To u Was będzie tylko 1 dzień odstępu ?Ja już po wizycie. Dzisiaj ostatnie 3 zastrzyki wieczorem i na ten moment koniec.
@anyżowa daj znać jak po punkcja jutro, ja mam na 10.30 w czwartek.
Dzisiaj wieczorem leki a najdziwniejsze co mam zrobić to jutro współżyć, ja patrzę takimi dużymi oczami do lekarza i pytam ale co tak bez zabezpieczenia?! A on w śmiech mówi że powinien pacjentkom na tą informację postawić lusterko na biurku żeby widziały jaka maja minę. Mówi, że czuje się jakby nastolatkom opowiadał jak się robi dzieci, oczywiście zartobliwie nie po hamsku. Powiedział że tak a położna jak się później zapytałam potwierdziła, że wg najnowszych badań ma to jakiś bardzo dobry wpływ, na jakoś i późniejsze wyniki.
3 dni przed była ręczna robota bo ja to przed punkcja 2 dni nie mogłam chodzić miałam ponad 40 jajekDziwne żarty ma ten lekarz Chodziło mu najpewniej o "odświeżenie nasienia" nieważne jakim sposobem- żeby do punkcji było dobre, nie musi to być poprzez seks, może być przez masturbację, jeśli nie czujesz się na siłach. Nie wiem jaki czas od ostatniego wtrysku jest optymalny, ale zapytałam lekarza w poniedziałek na wizycie czy jak ostatni wystrysk u mojego męża był w niedzielę a punkcja jest w środę to czy będzie ok (3 dni)? Odpowiedział, że tak i jest jak najbardziej ok. To u Was będzie tylko 1 dzień odstępu ?
A Wam dziewczyny o jakim okresie abstynencji lekarze mówili, że jest najlepszy przed punkcją? Ja założyłam , że to tak jak przed badaniem nasienia.
U nas było dwa dni.Dziwne żarty ma ten lekarz Chodziło mu najpewniej o "odświeżenie nasienia" nieważne jakim sposobem- żeby do punkcji było dobre, nie musi to być poprzez seks, może być przez masturbację, jeśli nie czujesz się na siłach. Nie wiem jaki czas od ostatniego wtrysku jest optymalny, ale zapytałam lekarza w poniedziałek na wizycie czy jak ostatni wystrysk u mojego męża był w niedzielę a punkcja jest w środę to czy będzie ok (3 dni)? Odpowiedział, że tak i jest jak najbardziej ok. To u Was będzie tylko 1 dzień odstępu ?
A Wam dziewczyny o jakim okresie abstynencji lekarze mówili, że jest najlepszy przed punkcją? Ja założyłam , że to tak jak przed badaniem nasienia.