amusedxxx
Fanka BB :)
wizyta kwalifikacyjna? Trzymam kciukiHej Wam jutro mam wizytę, i 3 dzień cyklu, okres, powiedzcie mi czy nie będzie to problemem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wizyta kwalifikacyjna? Trzymam kciukiHej Wam jutro mam wizytę, i 3 dzień cyklu, okres, powiedzcie mi czy nie będzie to problemem?
czyli pewnie jak ze wszystkim, każdy organizm inny plus pewnie dawki leków.Ja też miałam 10/11 dc punkcje, szybko mi rosły te pęcherzyki
pierwsza, więc chyba jeszcze nie kwalifikacyjna….wizyta kwalifikacyjna? Trzymam kciuki
Kto wie daj znać po jak było!pierwsza, więc chyba jeszcze nie kwalifikacyjna….
właśnie sobie doczytałam, ja dziś jadę…. Teraz to zaczynam się stresować.Jestem po wizycie. Mam transfer za tydzień o 13. Mam go tylko dlatego że już jestem na tak zaawansowanym etapie przygotowań. Kolejnych w tym roku nie będzie gdyby się nie udało. Lekarka potwierdziła ze środki się skończyły i wystąpili o nowe ale nie wiadomo co to będzie
ja nie mam żadnych badań praktycznie, wszystko z przed roku, niepłodność wtórna i laparo za mną.Kto wie daj znać po jak było!
Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli!właśnie sobie doczytałam, ja dziś jadę…. Teraz to zaczynam się stresować.
jak skończyły się środki…. To szanse marne..Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli!
mom zdaniem, jak nie ma info od klniki, że się nie skończyły to Twoja klinika ma. Z tego co wiem, to dopiero w pojedynczych skończyły się środki.jak skończyły się środki…. To szanse marne..