fckathy
Fanka BB :)
Ja miałam transfer świeży, wiec ja nie miałam owulacji10dpt? Czyli miałąś 15 dpo białe testy? Ciężko mi uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam transfer świeży, wiec ja nie miałam owulacji10dpt? Czyli miałąś 15 dpo białe testy? Ciężko mi uwierzyć
A w której klinice ?Ja miałam transfer świeży, wiec ja nie miałam owulacji
Bocian, doktor Niemoczyński, polecamA w której klinice ?
Pytam bo ja teraz stoję przed wyborem.
Noo ale tak się to przekłada że 10dp5dt to jakby 15dpoJa miałam transfer świeży, wiec ja nie miałam owulacji
Zgadza sięNoo ale tak się to przekłada że 10dp5dt to jakby 15dpo
Tak tak jest, ja miałam przy pierwszej stymulacji ovaleap 300 i pózniej orgalutran, ale słabo na mnie zadziałały te leki, 5 dojrzałych komórek na 13 pobranych. Ale te peny wspominam świetnie! Igły zostaną, bo niektórzy mogą mieć malutkie dawki i zużyją te igły. U mnie dyskomfort się pojawił od czwartego dnia, byłam wzdęta i miałam zatwardzenieDziewczyny a może mi któraś powiedzieć czy miała podobne chociaż dawki, pierwszy dzień a ja mam lekki bol jajników taki dyskomfort, plus mega mocny okres. Oveleap 300jm w jednej dawce i Menopur 75jm. Czyli dobrze rozumiem że jak mam 900jm w jednym kadrodziu do pena to mam 3 zastrzyki a tak aż 20 igieł w środku...
Ja zaraz się będę kłóć, ale to mąż robi nie umiem sama sobie zrobić zastrzyku, to jest jedyny powód czemu nie poszłam na pielęgniarkę, nie zrobię sobie lub komuś zastrzyku. A na pobranie krwi chodzę bez problemuTak tak jest, ja miałam przy pierwszej stymulacji ovaleap 300 i pózniej orgalutran, ale słabo na mnie zadziałały te leki, 5 dojrzałych komórek na 13 pobranych. Ale te peny wspominam świetnie! Igły zostaną, bo niektórzy mogą mieć malutkie dawki i zużyją te igły. U mnie dyskomfort się pojawił od czwartego dnia, byłam wzdęta i miałam zatwardzenie