reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja zaraz się będę kłóć, ale to mąż robi nie umiem sama sobie zrobić zastrzyku, to jest jedyny powód czemu nie poszłam na pielęgniarkę, nie zrobię sobie lub komuś zastrzyku. A na pobranie krwi chodzę bez problemu ;)
To jest najlepszy z zastrzyków naprawdę, bezproblemowo się to robi :D ja właśnie na pobieraniu krwi odwracam głowę, więc jak doszło do tego, że jednego dnia robiłam sześć zastrzyków to byłam z siebie dumna jak bardzo zmienia się perspektywa, gdy sytuacja tego wymaga :D

Hej dziewczyny, test zrobiony, ale moim zdaniem jest biało. No nic. Jutro beta prawdę powie.

Załączniki

• e393883d-b911-403d-a562-e1a2abdf8f19.jpeg
    e393883d-b911-403d-a562-e1a2abdf8f19.jpeg
    105,3 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Tak mój pierwszy transfer, mam jeszcze 5 ❄️. Miałam duże nadzieje bo obstawiona lekami itd... Trochę mnie to podłamało.
Nie podłamuje się, testy nie są wyznacznikiem idz na betę. Jest dość wcześnie, moja pierwsza ciąża, donoszona bez komplikacji ja miałam tydzień po spodziewanej miesiączce rano taka kreskę jakby woda namalowal na papierze, wyrzuciłam test bo pomyślałam że nic z tego, okres się opóźnia. Dopiero później przeczytałam na internecie że nawet blada kreska ledwo widoczna jest ok. Idź na będę, postaraj się dzisiaj pozytywnie myśleć.

Do góry