Aileen31
Fanka BB :)
Obyście z @amusedxxx miały racjęno ja widzę cień na zdjęciu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obyście z @amusedxxx miały racjęno ja widzę cień na zdjęciu.
Ja jak robiłam w ciągu dnia nawet 10 dpt to mi wychodziły białe. A ciąża jest.Załączam test oczywiście dla komisji.
Ja tez widzę cień, przebijają krawędzie kreski.Ja widzę cień, też takie miałam na początku i niekoniecznie za wcześnie, musisz powtórzyć później. Bądź dobrej myśli, że coś się świeci
Podpisuje się tutaj obiema rekamiIdź jutro na betę, jeśli coś jest to wyjdzie, szkoda się katować testami
Podnosicie mnie na duchu dziewczyny, jestem dobrej myśli, jeszcze mimo wszystko wcześnieJa tez widzę cień, przebijają krawędzie kreski.
Idź na betę kobieto jutro, bo wszystkie nas w stresie trzymasz z jakimiś sikańcamiPodnosicie mnie na duchu dziewczyny, jestem dobrej myśli, jeszcze mimo wszystko wcześnie
10dpt? Czyli miałąś 15 dpo białe testy? Ciężko mi uwierzyćJa jak robiłam w ciągu dnia nawet 10 dpt to mi wychodziły białe. A ciąża jest.
Jak robiłam w ciągu dnia to mi wychodziły cienie cienia albo białe, rano wychodziły krechy10dpt? Czyli miałąś 15 dpo białe testy? Ciężko mi uwierzyć
Dlatego byłam na maksa zesrana do czasu pierwszej wizyty, a później jeszcze do momentu serduszka trzymało, bo myślałam, ze biochem jakiś taki dziwny.10dpt? Czyli miałąś 15 dpo białe testy? Ciężko mi uwierzyć
Ja widzę cień , chyba coś się dzieje . Zaciskam️️Załączam test oczywiście dla komisji.