reklama
Taki widok cieszy oczySpam przed pracą
Jutro będzie piękny wynik bety
Gosia0132
Fanka BB :)
Nie ma nawet chjo cieni dzisiaj już nie mam złudzeń, że nie udało sięAle przecież chyba na becie nie byłaś jeszcze?
LadyCaro
A ile dpt? Będziesz szla na bete jeszcze?Nie ma nawet chjo cieni dzisiaj już nie mam złudzeń, że nie udało się
olka11135
to nie tylko na forum tradycja tylko wręcz na całym świecie. Śledzę parę z Australii i po transferze też wcinali frytki na szczęście
A udało się? Czy im cukier wywaliło?
Gosia0132
7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razy i niby komuś ruszyła ruszyła beta 8-9 dpt, ale to chyba błąd statystycznyA ile dpt? Będziesz szla na bete jeszcze?
Sorki za wywód
LadyCaro
Ja jeszcze nie przestaje mieć nadziei, że coś ruszy7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razy i niby komuś ruszyła ruszyła beta 8-9 dpt, ale to chyba błąd statystyczny
Sorki za wywód
reklama
Dziewczyny, na te 6 dojrzalych kom, z tych czterech prawidlowo zapłodnionych mamy 4 blastki. Jedna na pokładzie od soboty. Zero objawów na razie. Właśnie rozmawiałam z embriologiem, mamy 2x z 5doby (4BC, 3AB) i z 6doby 4BB. Teraz będę się martwić co zrobić żeby któryś dał ciążę../Już miałam 3 kriotransfery nieudane. Z racji że mamy dziecko z naturalnej (i dwie ciąże naturalne: cp i biochem) to nikt w immuno nie będzie wchodził... ale zobaczymy