reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Spam przed pracą

Załączniki

• f4016043-0a8a-4392-9da8-6b0c4e3ccc76.jpeg
    f4016043-0a8a-4392-9da8-6b0c4e3ccc76.jpeg
    17,7 KB · Wyświetleń: 124
reklama
A ile dpt? Będziesz szla na bete jeszcze?
7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razy 🙄 i niby komuś ruszyła ruszyła beta 8-9 dpt, ale to chyba błąd statystyczny 🙈
Sorki za wywód

7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razy 🙄 i niby komuś ruszyła ruszyła beta 8-9 dpt, ale to chyba błąd statystyczny 🙈
Sorki za wywód
Ja jeszcze nie przestaje mieć nadziei, że coś ruszy 😘

reklama
Dziewczyny, na te 6 dojrzalych kom, z tych czterech prawidlowo zapłodnionych mamy 4 blastki. Jedna na pokładzie od soboty. Zero objawów na razie. Właśnie rozmawiałam z embriologiem, mamy 2x z 5doby (4BC, 3AB) i z 6doby 4BB. Teraz będę się martwić co zrobić żeby któryś dał ciążę../Już miałam 3 kriotransfery nieudane. Z racji że mamy dziecko z naturalnej (i dwie ciąże naturalne: cp i biochem) to nikt w immuno nie będzie wchodził... ale zobaczymy❤️

Do góry