reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Niestety dwa udane były poronione. Walczę o pierwszego 🥹
Po 3 transferach robiłam biopsję Endo plus immuno (lekarz polecał po 2 transferze), wyszło zapalenie, miałam na 2/3 tyg antybiotyki.
Klasy zarodków nawet nie zwracam uwagi, zobaczę w domu w dokumentach i potem Ci napiszę ☺️
Dzięki wielkie za info! I bede czekac na wiadomosc👍, napisz mi prosze co badalas z immuno i czy cos znalezli..? To trzymam kciuki, kojarze, że czasami wyleczenie stanu zapalnego pomagalo dziewczynom z implantacją. ❤️

Dzięki wielkie za info! I bede czekac na wiadomosc👍, napisz mi prosze co badalas z immuno i czy cos znalezli..? To trzymam kciuki, kojarze, że czasami wyleczenie stanu zapalnego pomagalo dziewczynom z implantacją. ❤️
Ja jestem po dwóch nieudanych transferach, u nas czynnik męski był wskazaniem do invitro. Ja badałam trombofilie, kir (mam Bx) i hlac, nic mi tu nie wyszło oprócz mthfr, ale to większość kobiet ma, biorę metylowany kwas i witaminy. Czekam teraz na miesiaczke i będę podchodzić do transferu z nowej procedury (mamy 6 zarodków)- jak ten się nie uda to idziemy w histeroskopie i biopsję endometrium.

Ja jestem po dwóch nieudanych transferach, u nas czynnik męski był wskazaniem do invitro. Ja badałam trombofilie, kir (mam Bx) i hlac, nic mi tu nie wyszło oprócz mthfr, ale to większość kobiet ma, biorę metylowany kwas i witaminy. Czekam teraz na miesiaczke i będę podchodzić do transferu z nowej procedury (mamy 6 zarodków)- jak ten się nie uda to idziemy w histeroskopie i biopsję endometrium.
Cała armia zarodkow:) musi któryś zostać na dłużej.. ✊✊

reklama
Do góry