Bo podnoszą NK maciczneo tych anstyoksydantach nie słyszałam, ciekawe! A dlaczego tak?
reklama
93kora
Fanka BB :)
Czekaj w ten czwartek już?Jakby mi owulacja się zgodziła z kalendarzem, to transfer wypadłby mi w czwartek więc idelanie xD czwartek, piątek i weekend do odpoczynku
fckathy
Bez przesady, trochę zdrowego rozsądku. Poza tym, ze człowiek się stara to też trzeba żyć nie myśląc nawet przy najmniejszej porcji frytek, czy to aby na pewno 100% okej dla ciała. Mysle, ze wyluzowana głowa i pozytywna afirmacja, którą trochę te frytki są jest dużo ważniejsza niż odrobina fast foodu ) tego typu informacje tylko niepotrzebnie napinają i tak już ponapinane układy nerwowe. My na wizycie kwalifikacyjnej otrzymaliśmy „ochrzan” od lekarza prowadzącego, ze nie pijemy alko i ze bierzemy masę supli, bo jak to powiedział, przecież „nie można dać się zwariować”.Przed transferem doktor kazała mi odstawić wszystkie antyoksydanty. Ja frytek z maka to nie lubię więc mi to lotto, każdy je co chce - krążyła po necie taka rolka na ten temat z wypowiedzią lekarza, zresztą takie rzeczy niestety zaburzają gospodarkę glukozowo-insulinową a nieprawidłowe cukry w udanym transferze nie pomagają
LadyCaro
nieee, dziś ma 2 dzień cyklu, więc jeśli bym zgodnie z kalendarzem wszystko miała, owulacja 12 paździenrika + 5 to transfer by był 17 października w czwartek.Czekaj w ten czwartek już?
teraz blastka 3AA z 6doby.A jaki wtedy, a jaki teraz zarodek?
Przedtem blastka 4AA z 5 doby
3lata temu transfer świeży 3dniowy - syn
93kora
No i tak już bliżej niż dalejnieee, dziś ma 2 dzień cyklu, więc jeśli bym zgodnie z kalendarzem wszystko miała, owulacja 12 paździenrika + 5 to transfer by był 17 października w czwartek.
Oczywiście wszystko jest dla ludzi w granicach rozsądku. Do transferu podeszłam z chłodną wyluzowaną głową i nie potrzebowałam do tego frytek A ja na wizycie zostałam pochwalona, że nie pijemy alkoholu, nie palimy fajek i na 3msc przed miałam porządną suplementację także co lekarz to opinia żyjemy normalnie nie wariujemy na punkcie procedury - transfer się udał, co pomogło - nie wiem.Bez przesady, trochę zdrowego rozsądku. Poza tym, ze człowiek się stara to też trzeba żyć nie myśląc nawet przy najmniejszej porcji frytek, czy to aby na pewno 100% okej dla ciała. Mysle, ze wyluzowana głowa i pozytywna afirmacja, którą trochę te frytki są jest dużo ważniejsza niż odrobina fast foodu ) tego typu informacje tylko niepotrzebnie napinają i tak już ponapinane układy nerwowe. My na wizycie kwalifikacyjnej otrzymaliśmy „ochrzan” od lekarza prowadzącego, ze nie pijemy alko i ze bierzemy masę supli, bo jak to powiedział, przecież „nie można dać się zwariować”.
fckathy
Czyli 22.10. pierwsza pozytywna betanieee, dziś ma 2 dzień cyklu, więc jeśli bym zgodnie z kalendarzem wszystko miała, owulacja 12 paździenrika + 5 to transfer by był 17 października w czwartek.
LadyCaro
wszystko się okaże jak na naturalnym to chyba dostanę Ovitrelle? Więc nie będzie snesu testowac 5dpt nawet chyba.Czyli 22.10. pierwsza pozytywna beta
reklama
MyszkaMiki30
tak się tylko wtracę, że frytki z mc to taka tradycja dziewczyn tu na forum. Kto chce to wcina, kto nie to nie.Oczywiście wszystko jest dla ludzi w granicach rozsądku. Do transferu podeszłam z chłodną wyluzowaną głową i nie potrzebowałam do tego frytek A ja na wizycie zostałam pochwalona, że nie pijemy alkoholu, nie palimy fajek i na 3msc przed miałam porządną suplementację także co lekarz to opinia żyjemy normalnie nie wariujemy na punkcie procedury - transfer się udał, co pomogło - nie wiem.
Wielu się udało po frytkach więc akurat to czy ktoś zje czy nie to nie ma wpływu.
Jeśli ktoś ma dobrą gospodarkę to po frytkach mu nie wywali cukru, bez przesady.