reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Hej, z racji, że to mój cykl transferowy, a mamy teraz tylko jedną szansę, chcę się jak najlepiej przygotować.
Zbieram wszystkie rady, które mogą jakoś "pomóc" w powodzeniu transferu.
Już zakodowałam takie rady jak koktajl burakowy, ciepłe skarpetki i jedzenie, ogólnie grzanie organizmu, magnez. Co mogę jeszcze zrobić?
Już zakodowałam takie rady jak koktajl burakowy, ciepłe skarpetki i jedzenie, ogólnie grzanie organizmu, magnez. Co mogę jeszcze zrobić?
raisonnablement
Podpinam się, czekam na radyHej, z racji, że to mój cykl transferowy, a mamy teraz tylko jedną szansę, chcę się jak najlepiej przygotować.
Nelliel
Hej, z racji, że to mój cykl transferowy, a mamy teraz tylko jedną szansę, chcę się jak najlepiej przygotować.
Nie wiem czy dziewczyny jeszcze nie pisały o diecie bogatej w białko i elektrolity? Jeżeli pomyliłam ze stymulacją i punkcją, to przepraszam
LadyCaro
a to właśnie chyba było na stymulacje i ppunkcjęNie wiem czy dziewczyny jeszcze nie pisały o diecie bogatej w białko i elektrolity? Jeżeli pomyliłam ze stymulacją i punkcją, to przepraszam
fckathy
A mi się wydaje, ze tez na transfer może się przydać, bo dobrze jak blastka dostanie info, ze organizm dobrze odżywiony. U mnie mysle, ze game changerem było to, ze wzięłam tydzień urlopu po transferze i jedyne na czym się skupiałam to relaks.a to właśnie chyba było na stymulacje i ppunkcję
LadyCaro
no na to niestety nie mogę sobie pozwolićA mi się wydaje, ze tez na transfer może się przydać, bo dobrze jak blastka dostanie info, ze organizm dobrze odżywiony. U mnie mysle, ze game changerem było to, ze wzięłam tydzień urlopu po transferze i jedyne na czym się skupiałam to relaks.
Odżywiać się staram dobrze na codzień, więc myślę, że tu jest ok.
Ja z innej kliniki , ale u mnie pracują w niedzielę . Dziś telefon że mamy 2x i jedna do obserwacji na jutro . Za miesiąc transfer .Dziewczyny, które są w N.vum.
Czy w niedzielę też embriolodzy oglądają zarodki i mrożą? Jeżeli wtedy wypada 6doba. Stresuje się bo nic nie wiem, nr do nikogo. Mogę tylko czekać do jutra na jakieś wieści.
fckathy
Rozumiem, to ja na Twoim miejscu bym sobie po prostu jakies miłe relaksujące rzeczy zaplanowała poza pracano na to niestety nie mogę sobie pozwolić
Odżywiać się staram dobrze na codzień, więc myślę, że tu jest ok.
reklama
LadyCaro
no mam zamiar wziąć wolne na dzień transferu + 1 lub 2 dni, mam nadzieję, że może jakoś uda się to zgrać z weekendem.Rozumiem, to ja na Twoim miejscu bym sobie po prostu jakies miłe relaksujące rzeczy zaplanowała poza praca
Najgorsze jest to, że ja na jesieni zawsze jeden weekend pracuję u rodziców w sadzie (taki wolontaria, żeby im pomóc ) i nie wiem jak się wykręcę z tego jeśli będę potransferze, bo 10 kilowych wiader mi się nie uśmiecha cały dzień nosić