Deess.
Fanka BB :)
nie wszystkieCzy laby embriologiczne pracują 7 dni w tygodniu? I w niedzielę też oglądają i ewentualnie mrożą zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wszystkieCzy laby embriologiczne pracują 7 dni w tygodniu? I w niedzielę też oglądają i ewentualnie mrożą zarodki?
Jesteś może w N.vum?nie wszystkie
Idź jutro do lekarza i niech on podejmie decyzję co robić jak sprawdzi co tam się dzieje, a na ból ucha polecam ibuprofen, bo jest przeciwzapalnyHej dziewczyny, zaczynam się martwić bo w tamtym tygodniu chorowałam i brałam antybiotyk 3 dniowy żeby zdusić infekcje w zarodku i być zdrową na transfer. Generalnie jest już lepiej, jednak martwi mnie to że trochę boli mnie ucho... Zaczynam się martwić żeby to nie było jakieś zapalenie ucha i będę musiała odłożyć transfer
Wzięłam ibuprofen dzisiaj, będę obserwować sytuację do jutra, mam nadzieję że się okaże że źle spałam albo coś... Myślałam że antybiotyk załatwi sprawę.. Jak będę musiała przekładać transfer to się załamie chyba... Leki brane itd... mam nadzieję że nie...Idź jutro do lekarza i niech on podejmie decyzję co robić jak sprawdzi co tam się dzieje, a na ból ucha polecam ibuprofen, bo jest przeciwzapalny
niestety nirJesteś może w N.vum?
Słuchaj, wiem, że to by było nie po Twojej myśli, ale jesli organizm jest w złym stanie to chyba nie ma co na siłę, zobaczysz co jutro powie lekarz, na pewno skontaktowałabym się też z lekarzem prowadzącymWzięłam ibuprofen dzisiaj, będę obserwować sytuację do jutra, mam nadzieję że się okaże że źle spałam albo coś... Myślałam że antybiotyk załatwi sprawę.. Jak będę musiała przekładać transfer to się załamie chyba... Leki brane itd... mam nadzieję że nie...
O antybiotyku itd lekarka moja wiedziała. No nic, do lekarza mogę jutro pójść dopiero po południu, może uda mi się dostać do laryngologa... Zobaczymy. Mam cichą nadzieję że jutro się obudzę i nic mi nie będzie...Słuchaj, wiem, że to by było nie po Twojej myśli, ale jesli organizm jest w złym stanie to chyba nie ma co na siłę, zobaczysz co jutro powie lekarz, na pewno skontaktowałabym się też z lekarzem prowadzącym
Może cię owiało i ibuprofen pomoże, teraz jakaś masakra jest, ciągle ktoś chory, ja tak samo choruje, wygrzej się dzisiaj porządnie, może jakaś gorąca kąpiel?O antybiotyku itd lekarka moja wiedziała. No nic, do lekarza mogę jutro pójść dopiero po południu, może uda mi się dostać do laryngologa... Zobaczymy. Mam cichą nadzieję że jutro się obudzę i nic mi nie będzie...
To prawda, dookoła praktycznie wszyscy są chorzy. Ciężko żeby ktoś nie nakichał albo nie nakaszlał dookoła. Taki mam plan, jeszcze na noc ibuprofen i gorąca kąpiel z soląMoże cię owiało i ibuprofen pomoże, teraz jakaś masakra jest, ciągle ktoś chory, ja tak samo choruje, wygrzej się dzisiaj porządnie, może jakaś gorąca kąpiel?