reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Widać widać
Lea2022
Moderator
@PatPatPat wydaje mi się, że widać
amusedxxx
Fanka BB :)
pewnie, też miałam takie cienie. Będą ciemnieć
tu coś przebija, daj znać jaka jutro beta. Trzymam kciukiFot nr 2
Dziś zrobili mi USG. Od wczoraj już nie krwawię żywa krwią tylko plamie lekko. Krwiak cały czas duży jest i będzie się długo oczyszczał ale zarodek jest cały czas tętno ok 150 więc liczę że jutro mnie wypuszczą. A tak się cieszyłam że miałam zero objawów ciążowych żadnych bóli piersi żadnych mdłości nic. Jedyne co to lekkie bóle macicy ale to normalne bo się rozciąga. A tu zamiast objawów ciążowych mam dużego krwiaka
Astkamisia
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze, trzymamy kciukiDziś zrobili mi USG. Od wczoraj już nie krwawię żywa krwią tylko plamie lekko. Krwiak cały czas duży jest i będzie się długo oczyszczał ale zarodek jest cały czas tętno ok 150 więc liczę że jutro mnie wypuszczą. A tak się cieszyłam że miałam zero objawów ciążowych żadnych bóli piersi żadnych mdłości nic. Jedyne co to lekkie bóle macicy ale to normalne bo się rozciąga. A tu zamiast objawów ciążowych mam dużego krwiaka
Lea2022
Moderator
To bardzo dobre wieści w tej sytuacji. Oby było już tylko lepiej!Dziś zrobili mi USG. Od wczoraj już nie krwawię żywa krwią tylko plamie lekko. Krwiak cały czas duży jest i będzie się długo oczyszczał ale zarodek jest cały czas tętno ok 150 więc liczę że jutro mnie wypuszczą. A tak się cieszyłam że miałam zero objawów ciążowych żadnych bóli piersi żadnych mdłości nic. Jedyne co to lekkie bóle macicy ale to normalne bo się rozciąga. A tu zamiast objawów ciążowych mam dużego krwiaka
reklama
nie wiem czy jutro pójdę chyba dopiero we wtorek. Rano mam do pracy:/tu coś przebija, daj znać jaka jutro beta. Trzymam kciuki